2010-01-22, 10:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
|
Nie otwiera mi się :| w ogóle żadne demoty mi się nie pokazują 
Cytat:
Napisane przez Chatul
Idę się myć i spać. Dobranoc. Jutro znów 5.48 pobudka :P
Ale ostatni raz w tym tygodniu!
Rozumiem, że nie masz na myśli takiego pudru-zasypki dla niemowląt? Bo ja tylko takie coś mam :P Nie używam pudrów makijażowych. W ogóle na codzień się nie maluję. Już z krechą wokół oczu czuję się wymalowana jak na święto lasu (;
Jakoś przetrwam te "koleiny" pod oczami :P
|
Ja też to mam, wiem o czym mówisz ale ja nie robię kresek pod oczami i nie mam takiego problemu jak Ty. Chociaż jestem przybita że mam już zmarszczki 
Cytat:
Napisane przez Bejjka
a i owszem mam
to fakt  abisyńczyki, choć cięższe (mój waży ponad 5kg  ) są dużo drobniejsze od dachowców, za to muskularne
Monuś dostalam przesylkę  specjalnie naamluje dziś głowę, żeby użyć kosmetyków od Ciebie  a ten szampon pachnie bosko 
|
super wszystko doszło całe i zdrowe? Szampon pachnie bosko, to fakt takie ziółka z cytrusami jak będziesz myła to polecam metodę kubeczkową - jedna duża kropla (ok.1-2ml) do kubeczka, trochę wody, potrząsnąć i wylać na głowę 
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
Aaa właśnie, ja to wczorajsze masakryczne koło też zaliczyłam  nie wiem na ile pkt ale mam zaliczone ćwiczenia więc co najmniej 12pkt z 18 możliwych, jestem happy