Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 10:58   #1306
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/792633/Z-serii

Nie wiem co napisać, żadna emotka , żadne słowa nie wyrażą mojej konsternacji i moich uczuć..
Nie otwiera mi się :| w ogóle żadne demoty mi się nie pokazują

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Idę się myć i spać. Dobranoc. Jutro znów 5.48 pobudka :P
Ale ostatni raz w tym tygodniu!

Rozumiem, że nie masz na myśli takiego pudru-zasypki dla niemowląt? Bo ja tylko takie coś mam :P Nie używam pudrów makijażowych. W ogóle na codzień się nie maluję. Już z krechą wokół oczu czuję się wymalowana jak na święto lasu (;
Jakoś przetrwam te "koleiny" pod oczami :P
Ja też to mam, wiem o czym mówisz ale ja nie robię kresek pod oczami i nie mam takiego problemu jak Ty. Chociaż jestem przybita że mam już zmarszczki

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
a i owszem mam

to fakt abisyńczyki, choć cięższe (mój waży ponad 5kg) są dużo drobniejsze od dachowców, za to muskularne

Monuś dostalam przesylkę specjalnie naamluje dziś głowę, żeby użyć kosmetyków od Ciebie a ten szampon pachnie bosko
super wszystko doszło całe i zdrowe? Szampon pachnie bosko, to fakt takie ziółka z cytrusami jak będziesz myła to polecam metodę kubeczkową - jedna duża kropla (ok.1-2ml) do kubeczka, trochę wody, potrząsnąć i wylać na głowę

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Aaa właśnie, ja to wczorajsze masakryczne koło też zaliczyłam nie wiem na ile pkt ale mam zaliczone ćwiczenia więc co najmniej 12pkt z 18 możliwych, jestem happy

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora