2010-01-22, 11:49
|
|
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Napisane przez kroliczek190
Anka jest genialną wizażanką (mówię to bardzo szczerze) i potrafi nawet kupić Chanel5 na allegro nówkę za 70 zł - właśnie zajrzałam na jej konto 
Ja nie jestem tak bystra jak ona a i z wiekiem staję się sknerą - jak to się mówi "nagryzam złotówkę zanim ją wydam" na coś niepewnego
PS jaki weksel?!
|
a propos tej kupionej Piatki - mysle, ze Ania sie nie obrazi, jezeli zacytuje opis z tej aukcji, gdzie uczynila takiego perelkowego zakupu:
Cytat:
|
mam do sprzedania wodę toaletową chanel N5 została zakupiona na prezent ale niestety została nie dana orginalnie zapakowana nie otwierana polecam myślę że cena jest atrkcyjna kosztowała dużo więcej POZDRAWIAM!!
|
cytuje to celem unaocznienia tego, ze nie zawsze "orginalnie zapakowany" oznacza podrobe, takoz samo tlumaczenie o prezentach, czy tez w ogole sama fakt nabycia perfum od kogos z mala iloscia komentarzy (ten sprzedajacy ma ich ponad 30, czyli nieduzo). po prostu trza wszystkie okolicznosci przeanalizowac, dobrze obejrzec prezentowany flakon, a ta mala nutka niepewnosci, ktora mogla sie wkrasc przy takim zakupie, rekompensowana jest z pewnoscia rewelacyjna cena.
swoja droga, Anno, gratuluje
ad. PS - a, bo za kazdym razem, gdy mowie/pisze o ruskim roku, to mi sie pryzpomina ten fragment listu Szopena do Juliana Fontany
|
|