Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 11:49   #1925
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
Anka jest genialną wizażanką (mówię to bardzo szczerze) i potrafi nawet kupić Chanel5 na allegro nówkę za 70 zł - właśnie zajrzałam na jej konto
Ja nie jestem tak bystra jak ona a i z wiekiem staję się sknerą - jak to się mówi "nagryzam złotówkę zanim ją wydam" na coś niepewnego

PS jaki weksel?!
a propos tej kupionej Piatki - mysle, ze Ania sie nie obrazi, jezeli zacytuje opis z tej aukcji, gdzie uczynila takiego perelkowego zakupu:
Cytat:
mam do sprzedania wodę toaletową chanel N5 została zakupiona na prezent ale niestety została nie dana orginalnie zapakowana nie otwierana polecam myślę że cena jest atrkcyjna kosztowała dużo więcej POZDRAWIAM!!
cytuje to celem unaocznienia tego, ze nie zawsze "orginalnie zapakowany" oznacza podrobe, takoz samo tlumaczenie o prezentach, czy tez w ogole sama fakt nabycia perfum od kogos z mala iloscia komentarzy (ten sprzedajacy ma ich ponad 30, czyli nieduzo). po prostu trza wszystkie okolicznosci przeanalizowac, dobrze obejrzec prezentowany flakon, a ta mala nutka niepewnosci, ktora mogla sie wkrasc przy takim zakupie, rekompensowana jest z pewnoscia rewelacyjna cena.
swoja droga, Anno, gratuluje

ad. PS - a, bo za kazdym razem, gdy mowie/pisze o ruskim roku, to mi sie pryzpomina ten fragment listu Szopena do Juliana Fontany