Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 11:59   #308
zaharia
Rozeznanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

witam moje mamusie

czuje sie troszke jak taki intruz i podgladacz, sledzilam was prawie caly czas, podgladalam wasze bobaski - wszystkie sa do zakochania, i poczulam sie wstretnie, ze zagladam w cudze zycie a nie daje nic z siebie, i tak z takimi wyrzutami od poniedzialku zylam do dzis, mialam dwa wyjscia - pozegnac sie i juz wiecej nie podpatrywac innych,
albo - wlaczyc sie w wspolne "forumowe" zycie.
to, ze mialabym sie juz nie kontaktowac z moimi mamusiami, gdzies mnie porzerazilo wiec oswiadczam, ze wybieram druga opcje, ,

co u nas....
miriam w tym tygodniu byla na pierwszej szczepionce i.... nie chce juz tego przezywac wiecej. nie wiedzialam, ze moje dziecko ma takie wielkie pluca i taki glos
rosnie ma juz 4600 i 59cm, a wlosow jej przybywa wiec juz niedlugo jakas kiteczke bedziemy plesc.
Załącznik 2805249Załącznik 2805250Załącznik 2805251

ja rowniez po wizycie kontrolnej u gin - wszystko "ekselent", mozemy z tz zaczac muslec o drugim

kochane dziekuje za pamiec
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora