Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 12:02   #4425
aannuullaa
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
weszłam jeszcze na chwilkę

mam prośbę dziewczyny
muszę narazie inne wydatki odłożyć i kupić kojec

nie mogę małej spuścić z oka nawet na moment
mam pokój łączony z kuchnia
dodatkowo mam wyspę kuchenną a na wyspie płyta gazowa tuż przy łączeniu z dużym pokojem, wyspa jest na nóżkach
zostawiłam mała na sekunde samą, odwracam się a ona leży już pod tą wyspą
całe szczęście nic nie gotowałam
ona jeszcze też nie zdążyła sobie krzywdy zrobić ale wystraszyłam się bo gdyby gotowało się coś i wykipiało?

kiedy będę miała czas i będę przy niej siedziała to niech sobie szaleje ile chce ale jak będę odchodziła choć na moment to wolę ją włożyć do kojca

poradźcie jaki kupić? na co zwrócić uwagę?
mam małe mieszkanie więc bardzo duży kojec odpada
z góry dziękuję
no jak nie masz miejsca za bardzo to te, które Svinecka wklejała to chyba najlepsze, Martynka dostała na gwiazdkę bardzo fajny ale kwadratowy, o taki:
http://allegro.pl/item882483905_koje...m.html#gallery
też na dniach musimy go rozłożyć, mała wkulała się ostatnio pod biurko z kompem

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Chcialabym byc dopisana do klubu zrzucajaych kilogramy
bylo 89 ;> po porodzie ..... jest 76 a ma byc ....73

wy piszecie w zastraszajacym tępie hyht musze czytac i w domku i u mojej amy jak dzidzia podrzucam jej ;>
no to zapraszamy

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
kurde no chate by sie przydalo posprzatac bo wszedzie syf widze....a jeszcze kumpela ma dzisiaj wpasc

p
ja tez pojde chyba w poniedzialek jak to nie przejdzie......poki co sama podaje malej clemastinum i calcium(tak jak wtedy) no i ten krochmal.....mam nadzieje ze pomoze
to tak jak i ja

niech wysypka szybko znika

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
katarzytnko, czekoladko, grogulku dziękuję za odpowiedzi w sprawie chrupków. Dałam Maciusiowi i co? I odgryzł kawałek
spryciarz

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Wróciłyśmy Dziękujemy za kciuki. Pani doktor dopatrzyła się zaczerwienionego gardła i przeziębienia. Kinga kaszle gdy śpi bo wydzielina spływa jej do gardła i to jej przeszkadza. Mam wpuszczać do nosa wodę morską i pod nos maść majerankową. No i nie kłaść jej na płasko, tylko trochę wyżej.
Pytałam też o tą suchą skórę i pani doktor stwierdziła, że to raczej nie AZS , tylko taki "urok" niedojrzałej skóry. No i kazała używać wyłącznie emolientów.
Teraz Kinia siedzi w huśtawce i ciamka grzechotkę.
zdrówka dla Kingusi

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

a przypomnij mi jakie to było to pierwsze hasło czekoladki, bo nie chce mi sie wracac i szukać.
leniuszek

My już po odwiedzinach u babci i prababci, mała śpi w foteliku przy oknie to mam moment na nadrobienie...
aa, skoro o babci mowa to mam dla was zagadkę

-dlaczego nie wolno maleństwu masować dziąsełek ani za często ich dotykać? no kto wie, kto? (dla ułatwienia dodam że autorem rady jest moja niezastąpiona kochana babcia )

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora