Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 12:23   #4331
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Powiedzcie kupujecie prześcieradełka frotowe czy bawełniane, bo zastanawiam się czy frotowe nie będzie za ciepłe. Aha i cały czas waham się czy kupic przewijak, mieliśmy kupić od razu drugie łóżeczko z przewijakiem- takie turystyczne- ale chyba kupimy je dopiero jak dzidzia wyrośnie z kołyski żeby nie zagracać sypialni, tylko że teraz nie wiem czy kupować sam przewijak, a nie mam komody na której mogłabym go położyć- i w ten sposób znów trzeba by było taką podstawę zrobić. Są niby przewijaki na łóżko, ale takie zginanie się po sto razy dziennie to chyba nie najlepszy pomysł Zastanawiam się tez nad przybornikiem-takim do dokupienia do pościeli- ale nie wiem czy on się w ogóle przyda-no bo w sumie nie jest duży więc co tam trzymać- czy on aby bardziej na ozdobę nie będzie.
A i jeszcze jedno mi się przypomniało- rożki kupujecie usztywniane czy zwykłe.
Wiem masa pytan, ale jako mama pierwszego dzidzia jestem totalnie zielona
przekaż TŻ-owi, że dobrze mu ten remont wyszedł.

Prześcieradło- mam jedno frotowe, dwa flanelowe. nie sądzę , żeby którekolwiek było za ciepłe. Pomyłką są dla mnie jedynie poszewki polarowe, nie wiem jak można pod czymś takim spać.

Przewijak- rzecz dobra, przydatna, ale musisz go położyć na odpowiedniej wysokości. Przewijak położony na łóżku to się mija z celem, bo i tak się musisz schylać. Więc albo komoda plus przewijak, albo przewijak na kółkach taki, który można mieć w sypialce, a na czas kąpieli do łazienki zabrać. http://www.allegro.pl/item888457796_...ia_gratis.html
A najmądrzejsze wydaje się u Was właśnie to łóżeczko turystyczne z przewijakiem, skoro i tak macie zamiar kupić.

Przybornik- według mnie dla mnie zbędny, bo mam obszerny przewijak na którym wszystkie potrzebne pierdołki się zmieszczą.

Rożek mam zwykły- miękki po Maksiu. Ja rożka stosunkowo krótko używałam, wolałam tak dzidka trzymać, wtedy jakoś bardziej go czułam.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora