2010-01-22, 13:04
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez samanthhha
|

Cytat:
Napisane przez kachula27
witaj Zahario,no nareszcie nam sie ujawniłas kochana,Jejku ta Twoja córa jest przesliczna a te jej włoski powalaja normalnie na kolana,jest cudna 
A jak Twoje zdrowko Zaharius?
|
 kachulka dziekuje, ja czuje sie dobrze, rana po operacji zagojona, mam nadzieje ze zblednie i bedzie prawie niewidoczna w przyszlym tygodni ide na kntrole chormonu tarczycy no i okaze sie jak to dziala
Cytat:
Napisane przez magdawikp
witam - mala jest cudowna 
pisz czesciej
a ja zmykam do szpitala
trzymajcie sie 
|
kochana trzymamy za was, wszystko bedzie ok, to jest straszne, ze takie kruszynki dopada chorobsko i tak powala i malenstwo i biedna mamusie - jestem z wami
dziekuje, taki mam zamiar czescie tutaj sie udzielec, bo z wami zawsze razniej
Cytat:
Napisane przez zebra666
Samanthhha tak jak i Ty  aż nas wyrzucą z Forum
Jaki łatwy plan  gdzie coś takiego jest??? Też chcem
Kareina słodki bobas 
Zaharia łał włosów a włosów Twoja mała ma  śliczności
Fajnie tak teraz widzieć maluszki po drugiej stronie  i widzieć swoje uda jak się je goli
Dzięki Samanthhha za oświecenie mnie, że mam ten łatwy plan tylko o tym nie wiem    hehe nie myśląca jestem od paru dni. Przeczytam więc to jak skończe problemy z lekarzami i zaczne mieć do etgo głowę.
Małego dziś dopoiłam tak lepiej pierwszy raz (35ml na raz)ale za to cyce mi chciało urwać od pokarmu:\ jakoś zniose jeden dzień żeby zobaczyć czy daje to jakiś efekt, bo powinien być szybki jeśli ma być. Jutro ide do innego pediatry bardzo dobrego i myślę, że tam rozwieje wątpliwości i podejmiemy jakieś kroki zdecydowane jeśli bedzie trzeba... oby nie...
|

|
|
|