Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 13:04   #317
zaharia
Rozeznanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Miriam jest cudowna

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
witaj Zahario,no nareszcie nam sie ujawniłas kochana,Jejku ta Twoja córa jest przesliczna a te jej włoski powalaja normalnie na kolana,jest cudna
A jak Twoje zdrowko Zaharius?
kachulka dziekuje, ja czuje sie dobrze, rana po operacji zagojona, mam nadzieje ze zblednie i bedzie prawie niewidoczna w przyszlym tygodni ide na kntrole chormonu tarczycy no i okaze sie jak to dziala

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
witam - mala jest cudowna
pisz czesciej

a ja zmykam do szpitala
trzymajcie sie
kochana trzymamy za was, wszystko bedzie ok, to jest straszne, ze takie kruszynki dopada chorobsko i tak powala i malenstwo i biedna mamusie - jestem z wami

dziekuje, taki mam zamiar czescie tutaj sie udzielec, bo z wami zawsze razniej

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Samanthhha tak jak i Tyaż nas wyrzucą z Forum

Jaki łatwy plan gdzie coś takiego jest??? Też chcem

Kareina słodki bobas

Zaharia łał włosów a włosów Twoja mała ma śliczności

Fajnie tak teraz widzieć maluszki po drugiej stroniei widzieć swoje uda jak się je goli

Dzięki Samanthhha za oświecenie mnie, że mam ten łatwy plan tylko o tym nie wiem hehe nie myśląca jestem od paru dni. Przeczytam więc to jak skończe problemy z lekarzami i zaczne mieć do etgo głowę.

Małego dziś dopoiłam tak lepiej pierwszy raz (35ml na raz)ale za to cyce mi chciało urwać od pokarmu:\ jakoś zniose jeden dzień żeby zobaczyć czy daje to jakiś efekt, bo powinien być szybki jeśli ma być. Jutro ide do innego pediatry bardzo dobrego i myślę, że tam rozwieje wątpliwości i podejmiemy jakieś kroki zdecydowane jeśli bedzie trzeba... oby nie...
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora