Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 12:39   #4295
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
no ja mam tak ze teraz pracuje od 10tej do 18tej co mnie wogóle juz dobija... a mój ma tydzien na rano tydzien na popołudni...pracujemy oboje dosc daleko od miejsca zamieszkania wiec ja rano musze wczesnie wstac mimo ze mam na 10ta a mój tz jest dosc pózno z pracy jak ma na popołudniu... wiec ja juz przewaznie spie....achhhhhhhhhh.. co za pech.... akurat teraz musi miec na popołudniu jak ja mam wszystko obliczone
hihi no tak , ale ni emartw sie cos wymyslisz ja tam w ciebie wierze

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Cześć

Jeżeli chodzi o kochanie się z rana to mój tz w tamtym tyg budził mnie o 3 rano, bo go zebrało na czułości Mi nie przeszkadza Było super

o jezu o 3 no ja bym mojego udusiła 3 to dla mnie noc oststnio o 2 sie bzyklismy ale to dopiero sie kładlismy

na razie jestem z wami bo dotarłam do siorki bo razem jedziemy do babki a musze czekać bo jeszcze jednego potworka musimy nakarmic wiec jeszcze was podczytuje
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora