2010-01-22, 13:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez Maria2008
Fruzia no ładną wage ma  jest co nosić
zaharia ślicznota a te włoski ma super
karenina19 piekny synuś
Dziewczyny które karmią piersią można pić soki z marchewki?
|
Ja nie piję, znajoma twierdzi, że po zwykłym kubusiu miała problemy... ja zostałam narazie przy soku jabłkowym, bo widzę, ze nie szkodzi małemu... ewentualnie napiłabym się raz tego soku i zobaczyła jaka bedzie dzidzia po karmieniu
Cytat:
Napisane przez gosik_wwa
Witam w kolejny dzionek i dziękuję za wszystkie podpowiedzi
Bedę wdzięczna za wszelkie porady. 
O nie jedzeniu nabiału już myślałam ale zastanawia mnie Michasia "wybiórczość" jeśli chodzi o gorsze dni. Z nabiału jem jedynie serek wiejski na śniadanie i troszkę mleka do kawy Inki. Reszta białka dostarczana jest w chudym mięsku uparowanym i wędlinach.
Śniadania praktycznie codziennie te same a płacze nie są codzienne.
Od rana dzisiaj znowu jest praktycznie o.k. Trochę tylko marudzi ale zasypia nawet na 2 godzinki.
Wczoraj podałam koło 16 Debridat i nie jestem pewna czy to pomogło czy sie zmęczył i na noc zasnął?? Nie wiem zatem czy dziś mu podawać- jak na razie jest o.k z zachowaniem. Boje się że jak mu podam to teraz wzmorzone gazy mogą go drażnić.
Jeju ale to macierzyństwo to walka ze sobą  i koszmarny brak zdecydowanych decyzji. Zwykle nie miałam kłopotów z podjęciem nawet bardzooo trudnych decyzji a tu głupi syropek mnie przerasta   :brzyd al:
|
Znam ten ból, mnie nawet zalecenia pediatry przerastają czy zrobić jak kazała albo panikuję, ze za dużo spi albo, że za często się budzi... za rzadko je, potem, że za często... istny cyrk i błedne koło zamartwiania...
Zaharia a jak dbałaś o ciemieniuchę? i kiedy takie coś może wyjść? Mój nie ma ale miesiać dopiero bedzie kończył, codziennie oliwkuje mu główkę i czesze szczoteczką dla niemowląt.
|
|
|