Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 13:46   #4310
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez martaxxx1 Pokaż wiadomość
a ja jestem załamana zrobiłam wczoraj 2 testy i pozytywne i beta we krwi tez wysokie.....wy wszystkie tak się staracie a ja sex w 6 dniu cyklu, cykle regularne 26-28 dni, poza tym wiek 37 lat i taka wpada, wiem ze on sie nie cieszy z tego a ja chcialam dziecka a teraz mam watpliwosci jak sobie sama poradze itd. na dodatek te nudnosci...
Nie załamuj się kochana tylko ciesz!!!!!!!!!!!
Nawet nie wiesz jak ci zazdroszę, ile panien chciałoby być na twoim miejscu, wiec głowa do góry bedzie dobrze

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
dokładnie...ciezko z takimi facetami...ale jest jeden plus tego....ja to sie smieje ze on w zyciu mnie nie zdradzi...bo mu sie nie bedzie chciało:h ahaha:zaruje... bo tak naprawde to czujnosc musi byc zawsze
Racja czujnym zawsze trzeba być... ale ja tez sie czasami śmieje że jesli chodzi o zdrade to nie ma mowy, nie chciałoby mu sie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora