Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 13:55   #4313
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
ostatnio nawet pokłucilismy sie o to ze on nie chce sie kochac...bo oczywiscie musiałam mu powiedziec ze jak dalej bedzie to nawet nie zrobimy tego dziecka bo niby kiedy jak on ma ochote dwa razy w całym moim cyklu...to mi powiedział ze mam sobie poszukac innego jak mi nie pasuje takiego co bedzie mu sie chciało nonstop.... bo on jest i sie nie zmieni.....dla niego zawsze sex był na...któryms tam miejscu....ble,ble,ble... .jestem naprawde w szoku.....taki facet mi sie trafił no ale kocham go takiego jakim jest
Idento u mnie, jak bym czytała o swoim małżenstwie, ale troche mi kamien z serca spadł że nie tylko u mnie tak jest
Też nalegałam na czesty seks i wiecznie narzekałam ze tak to my dziecka nigdy miec nie bedziemy i tak w kółko ze mam se znaleźć innego... ale ja tez kocham swojego ponad wszystko i nie zamienilabym go...

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora