2010-01-22, 13:57
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez zebra666
Ja nie piję, znajoma twierdzi, że po zwykłym kubusiu miała problemy... ja zostałam narazie przy soku jabłkowym, bo widzę, ze nie szkodzi małemu... ewentualnie napiłabym się raz tego soku i zobaczyła jaka bedzie dzidzia po karmieniu
Znam ten ból, mnie nawet zalecenia pediatry przerastają czy zrobić jak kazała  albo panikuję, ze za dużo spi albo, że za często się budzi... za rzadko je, potem, że za często... istny cyrk i błedne koło zamartwiania...
Zaharia a jak dbałaś o ciemieniuchę? i kiedy takie coś może wyjść? Mój nie ma ale miesiać dopiero bedzie kończył, codziennie oliwkuje mu główkę i czesze szczoteczką dla niemowląt.
|
zebra- zawsze po umyciu glowki plukam swieza woda tz. nie wada z waninienki w ktorej kapie, i oczywiscie szczotkuje. wydaje mi sie, ze wystarczajaco dbasz o glowke malego, jednak nie zawsze nasze zabiegi kosmetyczne pomagaja. ciemieniuch to ilosc:chormonow i toksyn ktore dostaly sie do organizmu dziecka podczas zycia plodowego, a po porodzie przychodzi czas, w ktorym wydalane sa w ten sposob powstaje ciemieniucha.
|
|
|