Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-22, 14:14   #3758
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
zrób sobie dzisiaj dzień dziecka i nic nie rób masz moje oficjalne pozwolenie na nicnierobienie
Heh, chyba tak zrobię. Choć przez to kolejne 3 dni będę od rana do wieczora siedzieć nad pato, bo to jest 50 stron prelekcji, tyle też ok wykładów, no i skrypt...
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Gwizdaczku
Ola :glasiu glasiu:
[B]Madzia nie wierzę, że nie chcesz wyjść za mąż![/B]
Ad. wstawanie to mi się lepiej wstaje o 6:00 niż o 7:00, więc chyba teoria Gleniusi ma poparcie w praktyce.

I ja po obiedzie też złapałam doła. Pisałam Wam o tej konferencji i imprezie managementu. Nasz sektor liczy kilkaset osób, zaproszonych jest 60. I dzisiaj dowiedziałam się, że inni postrzegają to jak imprezę dla wybrańców, że Wiceprezes - mój boss różnicuje ludzi na lepszych i gorszych itp... Ehhh... głupio mi, że ja jestem zaproszona zarówno na konferencję jak i na kolację...
No, teraz z powrotem chcę. Tylko szybciej, zanim on studia skończy A jedynym powodem mógłby być dzidziuś (żart oczywiście)
No, nie powinno być Ci głupio. Pracujesz dobrze, masz szansę na podwyżkę. Czy to coś dziwnego? Ja tam bym się nie czuła głupio - zaproszono Cię, to idź i nie marudź Zawsze to lepiej być w tej drugiej połowie. Wyobrażasz sobie imprezę na kilkaset osób?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora