2010-01-22, 15:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Akcję Bikini Czas rozpocząć- kto ze mną? :)
Hej dziewczynki Chciałam wczoraj napisać, ale mój net odmówił posłuszeństwa Cieszę się, że nie będę sama staczała boju ze zbędnymi fałdzikami W kupie raźniej!
Wczoraj poszło mi bardzo dobrze, chociaż bez ćwiczeń, bo pracowałam do 20 i padłam jak mucha. A w pracy tyle pokus.. ojej.. tu ciasteczka, tam wafelki i to jeszcze nadziewane chałwą.. Ale byłam twarda i udało mi się nie zgrzeszyć.. Spałaszowałam wczoraj na śniadanko musli z mlekiem 2% i proszkiem proteinowym z Oriflame.. i naprawdę nie byłam głodna do 11 (od 8). Potem jogurt Activia, na obiad smażona ryba, niestety w panierce i nie mogłam powstrzymać się od zjedzenia jej, bo była pyszna . Zjadłam 4 kawałki :P Zrekompensowałam sobie brak ziemniaków. W ciągu dnia wydoiłam jedną truskawkową, zwykłą z cukrem (!!) i jedną zieloną herbatę. Potem jeszcze trafiła mi się jeszcze (2-3h później) porcyjka wątróbki. No nic.. też zjadłam. Podjadałam w ciągu dnia kiełkami z czarnej rzodkwi. Na wieczór zjadłam jeszcze 2 jabłka (ok. 20.30) i to byłoby tyle. Rano ważyłam 65.6 a dzisiejszego poranka już 65.2.. Wiem, że to wina pominięcia sytej kolacji.. no i braku pieczywa Dzisiaj śniadanko z koktajlem Ori + kawałek wędzonej rybki i zielona herbatka. Trzymam i za Was kciuki!! Miłego dnia 
Mam dokładnie to samo w pracy- zamawiamy pizze?może kawałek czekoladki?i ciągle czuję zapachy jedzenia na wynos! a najgorsze,że pracuje siedząc cały boży dzień! I podobnie jak ty do 20 ,ale gdy wracam do domku męża jeszcze nie ma wiec wykorzystuję ten czas na ćwiczenia.Wczoraj znalazłam na youtube 8 minutowy trening na mięśnie brzucha- nie dałam rady ale dzisiaj sprobuje znowu.Ja też zajadam się drugi dzień rybką w panierce,bo jakoś nie wyobrażam sobie gotowanej (fuj) a zamiast ziemniaków sałatka,brokuły albo warzywa na patelnie.Ale polecam pstrąga w folii okładam go cebulką i czosnkiem-(potem można je wyrzucić)posypuję przyprawami piekarnik na 200 stopni,pól godzinki i mniam!
Motylku powiedz mi ile kosztuje i jak smakuje ten proszek proteinowy?
Może powinnam się wspomóc czymś dodatkowo?Dziś weszłam na wagę i co?jest z powrotem mój cudem zrzucony kilogram Chyba waga sie popsuła 
|
|
|