Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 15:43   #4964
yvonna7
Zakorzenienie

Dot.: Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD"

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
ojej ja przekuwałam uszy 3 razy i za drugim razem w podstawówce jeszcze ktoś mi na wfie piłką walną w ucho i potem ucho spuchło tak, że ciocia mi kolczyk wyciągała z ucha z całym zapięciem i z mięsem i z ropą, bo nie dała rady odpiąć i ucho tak napuchło, że tylko kawałeczek kolczyka wystawał , po kilku tygodniach to samo było z drugim uchem

straszne męczarnie, współczuje

Cytat:
Napisane przez daga0204 Pokaż wiadomość
Czarownica bravo ;d

ja idę się połozyć bo paadam...
wpadnij potem

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16639512]Ja też miałam przeboje z kolczykami w uszach Nie mogłam ich ściągnąć, ropiały, bolały, uszy puchły... Aż w końcu babcia dała mi swoje złote kolczyki (miałam wtedy z 4,5 lat) i mam je do dzisiaj. Dziś mam 17, czyli już 12-13 lat je noszę. I jestem zachwycona. Jedyna pamiątka po babci.

Ale jak miałam kolczyk w wardze to nie miałam z nim ŻADNYCH problemów.

A wgl to kiepsko się czuję Mogłam ubrać czapkę [/QUOTE]

oj, no mogłaś..bylebyś przeziębienia nie złapała

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez tysiaaa Pokaż wiadomość
ja mogę nosić tylko złote kolczyki od innych uszy bolą jeśli ponoszę dłużej niż dzień O.o

Czarownica, ja nie mam czapki w ogóle w kapturze śmigam xd
nie Ty jedyna bez czapki i w kapturze ale np lodowisko itd to bym się już do ubrania tej czapki zmusiła
Cóż więcej mógłbyś chcieć?
yvonna7 jest offline Zgłoś do moderatora