2010-01-22, 17:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Cytat:
|
Napisane przez agika11;
...po obiedzie się zważyłam, by zobaczyć ile po tych zabiegach wody straciłam i na wadze wynik był 55,6 kg, czyli -0,5kg. Taka waga mogła by mi zostać 
|
Aga 55,60kg zobaczysz na wadze za tydzień! Gratuluję spadku 
Cytat:
|
Napisane przez agika11;
Nie wymyślaj, bo cię wyślemy na wątek o spaczonej psychice  
|
No to się doczekałam 
Cytat:
|
Napisane przez agika11;
Ale co znaczy ładne lub brzydkie uda? tak mi się nasunęło teraz?
|
Dla mnie ładne uda, to takie bez "bułek" od wewnętrznej i na zewnętrznej stronie ud 
Cytat:
|
Napisane przez agika11;
Baty przyjmę z honorem. 
|
No wiesz co? Jakie baty? 
Jak byś dietkowała w dniu swoich imienin to pomyślałabym, że coś z Tobą nie tak
A tak to jesteś super babeczką, która umie cieszyć się z przyjemności 
Sama chętnie bym się skusiła na ten masażyk z olejkami, albo z czekoladą... ale się rozmarzyłam 
Cytat:
|
Napisane przez agika11;
No nic idę pichcić bo wieczorkiem mam imprezkę i gości 
|
Udanej imprezki
A przy okazji mam prośbę... wypij za zdrówko naszych koleżanek 
............
Melkas, z placuszkiem sobie poradzisz, bo prosty jest jak drut. Jeśli chodzi o kefir, to pobudza perystaltykę jelit. I po tych trzech dniach dietki bardzo poprawia się przemiana materii, a efekt chodzenia do WC długo się trzyma Nie miałam biegunki, tylko tak normalnie ten tego
A Ty kobitko zrób sobie grzańca na rozgrzanie i poprawę humorku, a następnie zmykaj do łóżeczka 
Tylko duuużo A wagą - małpą się nie przejmuj, bo to tylko chwilowa zwyżka! Nie martw się lania Ci nie zrobimy No chyba, że takie malutkie 
Dużo zdrówka dla naszego Harrego Potera 
............
Lenko, głodna to chyba nie będziesz... bo duży kubek kefiru trzeba wypić co 2,5h i do tego jeszcze Pano pochrupać. Ja jadłam tylko po 2 Pano, ale mąż po 7szt - tu nie ma ograniczeń. Wiecie co, ja zrobię sobie tę dietkę od poniedziałku, zrobię królika doświadczalnego na ochotnika i będę wszystko opisywać, a Wy zobaczycie czy Wam pasuje. Uprzedzam jednak, że nie jest to dieta odchudzająca, więc kilogramy nie będą ubywały na niej, ale po niej napewno szybciej 
............
Ilion, wielkie gratulacje idziesz w dół jak burza
Jeśli byłabyś tak dobra, to ja poproszę o ten przepisik. W domu próbowałam coś wykombinować, ale nie wyszedł taki dobry. Lubię słodkie drinki
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg
06.06.10r. A6W ukończone
Edytowane przez Bettix75
Czas edycji: 2010-01-22 o 18:08
|
|
|