Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 20:07   #3460
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jak dobrze do was znowu zajrzeć Dopiero dziś podłączyli mi internet ( a właściwie sama go sobie podłączyłam, bo ruter dopiero dziś przyszedł), więc od razu się melduję w moim ulubionym wątku
U mnie wszystko ok, nie wiem czy Iza wam pisała, ale nawet szybko udało mi się znaleźć mieszkanie, bo następnego dnia po przyjeździe (wynajmuję pokój u młodego lekarza ), na Uniwerek nawet nie mam tak daleko, poza tym mieszkam przy jednej z głównych ulic, więc mam blisko do różnych sklepów, barów, pubów itd. Kosmetycznie na razie nie szaleję, haha, ale pewne zakupy już poczyniłam. W TBS są straszne przeceny, aż strach tam wchodzić, masła po 5Ł a teraz chyba nawet spadło do 3Ł, żele, choć te akurat mnie nie kuszą. Zgrzeszyłam masłem morelowym i chyba kupię jeszcze jedno Poza tym mam u siebie dwa Debenhamsy, dwa Boots'y i Superdrugi, LUSH no i outlet z kosmetykami koncernu EL, czyli mój ukochany MAC i Bobbi Brown Paletkę cieni Bobbi już jedną nabyłam, ale chyba się na tym nie skończy, hehe. Jak mi w końcu przeleją stypendium, to się wybiorę na większe zakupy.
To tak w skrócie, teraz będę nadrabiać zaległości więc pewnie będę siedzieć do rana Trzymajcie się, odezwę się niebawem!
Kiedy mogę wpaść?
Trzymaj się kochana i wpadaj do nas często

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora