Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 23:27   #4244
agus1315
Zakorzenienie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Cześć Studniówkowiczki ja mam jutro studniówkę a jakoś to do mnie nie dociera cały czas myślałam że jeszcze czasu. Wczoraj koleżanka zrobiła mi tipsy. Partner studniówkowy powiedział że dopasuje się do mnie strojem. Ja mam czarno srebrną sukienkę a on kupił sobie uważajcie różową koszulę i krawat czarno biało czerwony
no to się chłopak dopasował

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
moim zdaniem jak najbardziej tak

Nic się nie martw tylko nałykaj się tabletek, do łóżka i jutro an pewno będziesz w dobrej formie gotowa do zabawy

no rzeczywiście, faceci i ich wyczucie kolorów

nie odzywałam się parę dni, ale jestem padnięta i w domu praktycznie mnie nie było. ostatnie 2 dni dekorowaliśmy salę do 22-23 i jestem padnięta Wystrój sali przerósł moje oczekiwania Odkąd pamiętam, nigdy nie było tak fajnej dekoracji w tej szkole. Motyw to zamek i sa takie śliczne witraże podświetlone z tyłu Chciałam Wam pokazać dziś, ale zapomniałam aparatu Dziś była próba generalna poloneza i stwierdziłam ze nie wytrzymam w moich 11-cm szpilkach i musze jakieś kupić koniecznie
Dziś zajmowaliśmy miejsce, wojna starszna, bo u nas jest jedna dziewczyna że tak powiem nielubiana i nikt nie chciał obok niej siedzieć;] w dodatku powinni siedzieć na szczycie stołow,a le też nikt nie chciał i było spore zamieszanie Ja mam w miarę miejsce, przyjaciółki obok, kumpli do polweania na przeciwko więc nie będzie źle
Byłam u kosmetyczki na malowanie paznokci i regulację, myślałam, ze tam zasnę kupiłąm dziś figi i pończochy i już chyba wszystko jutro pewnie padnę na tej studniówce bo odczuwam deficyt energii

kochane wspaniałej zabawy i niezapomnianych chwil!!
ooo to mam nadzieje że pochwalisz się niedługo zdjęciami sali, brzmi ciekawie
a co do miejsc to widze że Ty trafiłaś dobrze ^^ i to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
Właśnie A i tak wyglądają czasami lepiej od nas Uwielbiam swojego TŻ w garniturze Mam słabość do facetów w garniturach i mundurach Każdemu to jakoś uroku dodaje
taaaak! garnitury, mrrrrr!

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Było rewelacyjnie!!
opowiadaj!