2003-06-05, 15:42
|
|
Raczkowanie
|
Re: lancome: maquicake?
skoro mowicie ze ta seria jest na wielu zagranicznych stronach to pewnie jest i oryginal ale mi sie jakos nie podoba ...wlasnie ten zestaw o ktorym piszesz Minerwa ze zakupilas z cieniami wydawal mi sie bazarowa podrobka..i jeszcze ni z gruszki ni z piertuszki wielka litera "S"na opakowaniu...czy ta seria w ogole jest jeszcze produkowana?ciekawe czemu nie ma jej w sklepach w Polsce...ja ogolnie jestem predzej nieufna niz wierzylabym ze ktos mi sprzeda swiezutki podklad clarins czy jakis tam inny od 1zl jak to bywa na allegro...jak dla mnie sa to produkty ktorym mija na dniach termin waznosci albo i juz minal...a chetnych na te produkty nie brakuje...mam tez pytanie bo moze ktos sie orientuje jak dlugo nie ma w sklepach kompaktu liquid compact shiseido(teraz w sprzedazy jest tylko hydra liquid compact)?..bo na allegro tez sporo sie ich przewija,nie ukrywam ze tez mialam na niego chrapke ale stwierdzilam ze jak ma mi ktos przeslac przetwrminowany produkt to wole kupic cos ze sredniej polki a swiezego..jak dlugo moze miec waznosc taki kompakt...ze 3 lata tak jak puder prasowany czy moze mniej?
|
|
|