Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Książki ciekawe, godne polecenia!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 10:19   #2
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19
Dot.: Książki ciekawe, godne polecenia!

to może ja zacznę
"PS. Kocham Cię" - według mnie książka stworzona właśnie dla nas, kobiet. Młode małżeństwo ma przed sobą całe życie, niestety mężczyzna umiera. Zostawia swojej żonie listy, które mają nauczyć ją życia bez niego. Każdy list próbuje, nauczyć ją, pogodzenia się z prawdą. Naprawdę wzruszająca i piękna książka.
cała Saga "Zmierzch" - słyszałam już wiele opinii na temat tych książek. Musiałam je zweryfikować, przeczytać i w żadnym stopniu nie żałuje mojego wyboru. Te cztery książki są dla mnie czymś więcej niż samą książką. Opowiadają one o miłości między dziewczyną a wampirem. Jest to niewątpliwie nierealne, ale może dlatego, że nie ma to racji bytu - tak mi się spodobało. Czytałam te cztery tomy jednym tchem i nie mogłam się oderwać od książek. Polecam, ogromnie polecam, jeżeli ktoś ma wyobraźnie i potrafi sobie wyobrazić tą miłość.
"Intruz" - książka autorstwa S. Mayer (napisała również "Zmierzch"), która również opowiada o miłości. Niezwykłej miłości, która w naszym, ludzkim świecie nie istnieje. Zachęcam do przeczytania, ponieważ rozwija naszą wyobraźnie i spojrzenie na świat. Naprawdę polecam

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując