Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fenomen Angel
Wątek: Fenomen Angel
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-19, 11:44   #37
demonik
Zakorzenienie

Dot.: Fenomen Angel

Ja też kocham Angel, choć moje pierwsze z nim spotkanie było opłakane w skutkach.
Pisałam już kilkakrotnie na forum, że nie reaguję na zapachy migreną, czasem miewam mdłości, ale te powodują głównie zapachy kuchenne (smażenie, fuj!). Pamiętam natomiast mój pierwszy kontakt z Aniołem, byłam jeszcze w liceum i uwielbiałam z koleżanką chodzić do perfumerii - wtedy chadzałyśmy głównie do Empiku przy Domach Towarowych Centrum . Wypsikałam nagdarstki Angelem i zrobiło mi się słabo. Dosłownie nogi się pode mną ugięły. Nawet wyjście na świeże, warszawskie powietrze nic nie pomogło. Byłam biało-zielona na twarzy, miałam potworne mdłości i myślałam tylko o tym, by zmyć to cholerstwo z siebie. Zaliczyłyśmy po drodze kilka toalet w McDonald's, w każdej szorowałam ręce, a to i tak niewiele pomogło. Z ledwością dojechałam do domu, miałam niemalże narkotyczny odlot .

Po kilku latach zrobiłam kolejne podejście do Angela, którego po licealnym epizodzie wręcz się bałam i... zaczarował mnie. Nie poraził swą mocą, nie przyprawił o mdłości, ale wprawił w dziki zachwyt, który trwa do dzisiaj .

demonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując