Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY CZ.II - wchodzisz na własną odpowiedzialność:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 11:41   #971
bosti
Zadomowienie

Dot.: Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY CZ.II-wchodzisz na własną odpowiedzialność:

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich Jestem kolejnym dowodem na to, że Wizaż uzależnia ;P Czytam już to forum kilka razy, bo chciałabym złożyć zamówienie, ale nijak nie mogę się zdecydować, co kupić Mam cerę suchą i wrażliwą, niewielkie przebarwienia po wypryskach. Używam hydrolatu aloesowego i żelu hialuronowego Chciałabym Was prosić o radę jaki olej i hydrolat byłby dla mnie dobry, na prawdę czytałam już dużo, ale wraz nie mogę nic wybrać ;/
Myślałam o hydorlacie z róży stulistnej i z kocanki, a także o olejku jakimś może śliwkowym, nie wiem, takim aby dobrze nawilżał z żelem hialuronowym, co mi polecicie?
witamina C jak najbardziej wskazana, przy wrażliwej cerze wybierz tą olejową, a nie tradycyjną. z hydrolatów najbardziej nawilżający jest migdałowy, aloesowy też fajny-taki łagodzący

edit:
chyba pierwszy raz się wypowiadam w tym wątku, więc witam olejo- i hydrolatomaniaczki też nią jestem

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png

Edytowane przez bosti
Czas edycji: 2010-01-23 o 11:44
bosti jest offline Zgłoś do moderatora