Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 12:19   #2607
Riddim
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Heeej Żbiki

na wstępie powiem, że chciałam sobie zaczekoladowić () włosy na studniówkę, żeby ciemniejsze troszkę były. i oczywiście mają jakiś okropny rudy połysk w ogóle co mnie podkusiło, żeby ten kolor wziąć to ja nie wiem.
hm, sorry, wiem - bo te farby zawsze ciemniejsze wychodzą, to się zasugerowałam i mam.

Martyna, do Ciebie to wiecznie przychodza jakieś G. J. K. P. Z. F. X. ja już się gubię

apropo tych związków, to z takich, w których troszeczkę jest się uzależnionym bardzo trudno się wyrwać.
a u mnie ostatnio jakoś też nieciekawie jest. mam ochotę spotkać się i być z Tż, a jak już sie widzimi to... tylko mnie wkurza, bo ma taką zniechęconą minę. jest taki... niefajny.
i wiecznie odnoszę wrażenie, że mnie nie słucha.

wiedziałam, że zapomnę, co chciałam jeszcze napisać.
jak sobie przypomnę to napiszę

na szczęście fryzjera mam przełożonego na 12:30.

i nie wiem gdzie kupić żelowe wkładki do butów bo jeden mi się za bardzo rozciągnął
Żbiku zaginiony, dawno Cię nie widziałam
Z włosami tak właśnie jest, że 'ładnie' wychodzi z reguły przypadkiem.
Powiedzmy, że Tż ma kryzys przedstudniówkowy Przejdzie mu
A wkładki do butów są w rossmanerze

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość

jadę do fryzjera na 14, więc nie wiem czy jeszcze dzisiaj tutaj zajrzę.. więc udanej zabawy tym, które mają dzisiaj studniówkę
(Martyna Ty jutro dostaniesz takie życzenia )
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
A ja Ciebie nie mam
Zaraz wyślę PW

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ej, ja też chcę Was zobaczyć
Jak wyżej ;P

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654675]
u mnie dzisiaj rano było -18 stopni. brrrr.
[/QUOTE]
Jak szłam do fryzjera to aż mi kaptur zesztywniał :P

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Dziękuję i nawzajem ;*
Ja już pazurki zrobione - zwykły french i takie delikatne kwiatki do paznokci gdzieniegdzie, wykąpana.. na 13:30 fryzjer.
Rzadko się tu ostatnio pojawiam, bo całe dnie spędzałam w szkole na strojeniu sali i próbach poloneza... ale nadal mnie kochacie?

Klasę zrobiliśmy tak pięknie, naprawdę, jest genialnie. Porobię fotki, bo pożyczyłam aparat od przyjaciółki, pokażę Wam jutro.

Mamy nawet manekina ustrojonego na gejszę, ale z nim było niezłe zamieszanie, bo jak chłopaki go składali to jeden pręt wpadł do środka.. i nie mógł wypaść. a nie dało się inaczej go złożyć. Naprawdę atrakcji co nie miara, każda po kolei na każdą gadała, kłóciłyśmy się (mówię w rodzaju żeńskim, bo chłopaki to tam..), a przyszła nauczycielka pewna wczoraj i mówi: O, jak pięknie, a nie pokłóciliście się przy strojeniu?, wszyscy: nie, nie, ależ skąd (), a ona: oo, bo wszystkie klasy po kolei się kłóciły...

A z tym manekinem też było śmiesznie, bo na początku dwóch kolegów go ubrało w takie sweterki jakieś zwykłe, postawili na holu obok naszej sali, do jednej ręki włożyli kapelusik, do drugiej przykleili kartkę: 1zł za zdjęcie - i wcale nie jestem łatwa!

A chłopcy spisali się całkiem fajnie - na początku nie mieli co robić przy ozdabianiu ścian [bo nikt im takiego poważnego zadania nie chciał powierzyć; nie chcę nikogo obrażać, ale chłopcy w mojej klasie nie są zbyt sprytni], to urządzili bufet - przynieśli toster, pięć bochenków chleba tostowego, z pół kilo sera i szynki, i serwowali tosty.

Także nieźle, fajne wspomnienia, a dziś wieczór mam nadzieję będzie bajkowy..
No kochamy, kochamy
Jeśli chodzi o kłótnie to chyba zawsze tak jest, że w ostatniej klasie nagle wychodzi to, co się przez naprawdę o kimś myśli;p
U nas by chłopcy pewnie na tyłku siedli i tyle;p Pozazdrościć tylko.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654940]
ktoś jeszcze ma dzisiaj studniówkę oprócz Martyny i Marty ? [/QUOTE]
Ja mam

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Skoro mowa o NK - te, których jeszcze nie mam w znajomych, wysyłać linki

Wyślę, bo nie wiem kogo mam a kogo nie, serio=D
Uciełam frg o alkoholu - u nas też symbolicznie, aczkolwiek niektórzy to takie plany przemytnicze snują, że jejka...

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
u mnie kilka osób będzie piło.
ale nauczyciele nie mają zamiaru latać i sprawdzać. za to kierowniczka hotelu powiedziała, że jak znajdzie po imprezie butelkę po alkoholu, nieważne czy pustą czy pełną.. to 25zł/butelka.

dziewczyny, skompletowałam już wszystko na studniówkę (chyba czas najwyższy )

buty, sukienka, kolczyki, zawieszka, pierścionek, buty, rajstopy mam cieliste.

mam jeszcze bolerko na krótki rękaw.

no i róża we włosach, a paznokcie w kolorze wina, makijaż niewidoczny w sensie podmaluję oko, może zrobię kreskę i delikatnie ciemnym cieniem na oczy..
uff..

jutro się w całości zaprezentuję
Ojacie, będziecie płacić za alkohol, który jest wasz?
Piękna biżuteria, buty, wszystko. Obowiązkowo się jutro pokaż!

Włosy to mi się średnio podobają, ale niech będą już. Paznokcie za to bomba - w życiu nie miałam tak równiutkiego frencha
Dobrej zabawy tym, które świętują dziś