Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez blue_apple
Heeej Żbiki
na wstępie powiem, że chciałam sobie zaczekoladowić (  ) włosy na studniówkę, żeby ciemniejsze troszkę były. i oczywiście mają jakiś okropny rudy połysk  w ogóle co mnie podkusiło, żeby ten kolor wziąć to ja nie wiem.
hm, sorry, wiem - bo te farby zawsze ciemniejsze wychodzą, to się zasugerowałam i mam.
Martyna, do Ciebie to wiecznie przychodza jakieś G. J. K. P. Z. F. X. ja już się gubię
apropo tych związków, to z takich, w których troszeczkę jest się uzależnionym bardzo trudno się wyrwać.
a u mnie ostatnio jakoś też nieciekawie jest. mam ochotę spotkać się i być z Tż, a jak już sie widzimi to... tylko mnie wkurza, bo ma taką zniechęconą minę. jest taki... niefajny.
i wiecznie odnoszę wrażenie, że mnie nie słucha.
wiedziałam, że zapomnę, co chciałam jeszcze napisać.
jak sobie przypomnę to napiszę
na szczęście fryzjera mam przełożonego na 12:30.
i nie wiem gdzie kupić żelowe wkładki do butów  bo jeden mi się za bardzo rozciągnął 
|
Żbiku zaginiony, dawno Cię nie widziałam
Z włosami tak właśnie jest, że 'ładnie' wychodzi z reguły przypadkiem.
Powiedzmy, że Tż ma kryzys przedstudniówkowy Przejdzie mu
A wkładki do butów są w rossmanerze
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez martus9191
A ja Ciebie nie mam 
|
Zaraz wyślę PW
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
ej, ja też chcę Was zobaczyć 
|
Jak wyżej ;P
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654675]
u mnie dzisiaj rano było -18 stopni. brrrr.
[/QUOTE]
Jak szłam do fryzjera to aż mi kaptur zesztywniał :P
Cytat:
Napisane przez star15
Dziękuję i nawzajem ;*
Ja już pazurki zrobione - zwykły french i takie delikatne kwiatki do paznokci gdzieniegdzie, wykąpana.. na 13:30 fryzjer.
Rzadko się tu ostatnio pojawiam, bo całe dnie spędzałam w szkole na strojeniu sali i próbach poloneza... ale nadal mnie kochacie?
Klasę zrobiliśmy tak pięknie, naprawdę, jest genialnie. Porobię fotki, bo pożyczyłam aparat od przyjaciółki, pokażę Wam jutro.
Mamy nawet manekina ustrojonego na gejszę, ale z nim było niezłe zamieszanie, bo jak chłopaki go składali to jeden pręt wpadł do środka.. i nie mógł wypaść.  a nie dało się inaczej go złożyć. Naprawdę atrakcji co nie miara, każda po kolei na każdą gadała, kłóciłyśmy się (mówię w rodzaju żeńskim, bo chłopaki to tam..), a przyszła nauczycielka pewna wczoraj i mówi: O, jak pięknie, a nie pokłóciliście się przy strojeniu?, wszyscy: nie, nie, ależ skąd (  ), a ona: oo, bo wszystkie klasy po kolei się kłóciły...
A z tym manekinem też było śmiesznie, bo na początku dwóch kolegów go ubrało w takie sweterki jakieś zwykłe, postawili na holu obok naszej sali, do jednej ręki włożyli kapelusik, do drugiej przykleili kartkę: 1zł za zdjęcie - i wcale nie jestem łatwa!
A chłopcy spisali się całkiem fajnie - na początku nie mieli co robić przy ozdabianiu ścian [bo nikt im takiego poważnego zadania nie chciał powierzyć; nie chcę nikogo obrażać, ale chłopcy w mojej klasie nie są zbyt sprytni], to urządzili bufet - przynieśli toster, pięć bochenków chleba tostowego, z pół kilo sera i szynki, i serwowali tosty.
Także nieźle, fajne wspomnienia, a dziś wieczór mam nadzieję będzie bajkowy.. 
|
No kochamy, kochamy
Jeśli chodzi o kłótnie to chyba zawsze tak jest, że w ostatniej klasie nagle wychodzi to, co się przez naprawdę o kimś myśli;p
U nas by chłopcy pewnie na tyłku siedli i tyle;p Pozazdrościć tylko.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16654940]
ktoś jeszcze ma dzisiaj studniówkę oprócz Martyny i Marty ? [/QUOTE]
Ja mam
Cytat:
Napisane przez star15
Skoro mowa o NK - te, których jeszcze nie mam w znajomych, wysyłać linki

|
Wyślę, bo nie wiem kogo mam a kogo nie, serio=D
Uciełam frg o alkoholu - u nas też symbolicznie, aczkolwiek niektórzy to takie plany przemytnicze snują, że jejka...
Cytat:
Napisane przez mtynai
u mnie kilka osób będzie piło.
ale nauczyciele nie mają zamiaru latać i sprawdzać. za to kierowniczka hotelu powiedziała, że jak znajdzie po imprezie butelkę po alkoholu, nieważne czy pustą czy pełną.. to 25zł/butelka.
dziewczyny, skompletowałam już wszystko na studniówkę (chyba czas najwyższy  )
buty, sukienka, kolczyki, zawieszka, pierścionek, buty, rajstopy mam cieliste.
mam jeszcze bolerko na krótki rękaw.
no i róża we włosach, a paznokcie w kolorze wina, makijaż niewidoczny  w sensie podmaluję oko, może zrobię kreskę i delikatnie ciemnym cieniem na oczy..
uff..
jutro się w całości zaprezentuję 
|
Ojacie, będziecie płacić za alkohol, który jest wasz?
Piękna biżuteria, buty, wszystko. Obowiązkowo się jutro pokaż!
Włosy to mi się średnio podobają, ale niech będą już. Paznokcie za to bomba - w życiu nie miałam tak równiutkiego frencha 
Dobrej zabawy tym, które świętują dziś
|