Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 12:58   #4295
agus1315
Zakorzenienie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
ja dzisiaj studniówka a mi łeb pęka z bólu
w tabletki i odpocznij. może to przez nerwy? ale spokojnie do wieczora minie i jeszcze się wybawisz

Cytat:
Napisane przez przereklamowana Pokaż wiadomość
a co myślicie o mojej sukience?
jest byle jak zawiązana
ladna

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Za 25 minut mam jechać do fryzjera, a mam mętlik w głowie :P Tata mi drukowała fryzurę jaką chce mieć i stwierdził że jest taka "nic specjalnego"...Już nie wiem, może ma rację ?
mi tam się podoba, zobaczymy potem co w końcu wykombinowałaś

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
No ja juz po.... Bylo cudownie po prostu Nawet nie da sie tego opisac
Tylko mi tak strasznie strasznie przykro ze juz po wszystkim, tyle przygotowan a ta noc tak szybko zleciala ze nawet sie nie zorientowalam kiedy i koniec.

Tż spisal sie swietnie, praktycznie caly wieczor przetanczylismy
Ładnie przyniosl kwiatka mi i mojej mamie Twierdzi ze dech mu zaparlo jak mnie zobaczyl, ale pewnie po prostu chce byc mily ;p
Jedzenie bylo okropne, prawie nic nie tknelam. I zla jestem bo tyle placilismy za ta impreze, a tam byla taka porazka...
Na polonezie 4 dziewczyny zgubily podwiazki ;p ale 3 sie nie przyznaly wiec nie wiemy kto to ;p
No i nam polonez wyszedl idealnie Wszyscy bili wielkie brawa bo nie tanczylismy tylko do Kilara, tylko polaczylismy Kilara wlasnie i pozniej bylo takie bum i rockowa szybka wersja, pan dyrektor ktory gra w zespole i ogolnie jest na luzie byl zachwycony Ale stresik byl ;p
Ja chce jeszcze raaaaaz ;(
to super że udana studniówka co tu wchodze to wspominam swoją a jeszcze te relacje wasze

Cytat:
Napisane przez sensuall_ Pokaż wiadomość
chcecie zobaczyć moja studniówkowa fryzurę ? ;D
ja chcę!