Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co się dzieje z forum? (Yassou- Madame_Volae)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-06-06, 08:18   #1
yassou
Gość

Co się dzieje z forum? (Yassou- Madame_Volae)

Kiedyś tak nie było. Albo było, a ja byłam nowa i nie zwracałam szczególnej uwagi. Tzn właściwie to nadal jestem nowa, ale w mniejszym stopniu. Zadomowiłam się tutaj, ale widzę, że to nie ma sensu.
Popełnisz drobną pomyłkę, naprawdę niechcący, a możesz zostać zmieszany z błotem. Ale to już chyba znana kwestia.
Wczoraj dodałam komentarza do tematu złośliwca o logach. Pełny optymizmu, serdeczny, wychwalający wręcz użytkowników, którzy wzięli udział w konkursie wyrażony żartem. I co? Złośliwiec zażyczył sobie, żebym więcej na tym forum nie żartowała ;/ [img]icons/icon11.gif[/img] Pytam CZEMU? Obraziłam kogoś? Nie. To był jakiś głupi żart typu /ostatnimi czasy/ Kasiarzynki? Nie. Matko, zatem co złego zrobiłam? Co znowu komuś nie pasuje? Czy wam ciągle coś nie pasuje? Ludzie! A.. przepraszam. Kolejny humor ważnej na tym forum osoby, z którą trzeba się liczyć. Cóż mogę powiedzieć- przepraszam, nie chciałam, nie zrobiłam nic złego, a bynajmniej nie świadomie. Także ja już sama nie wiem, co można tu pisać a co nie, żeby ktoś na mnie nie nawrzeszczał lub negatywnym tonem nie skarcił [img]icons/icon9.gif[/img] Bosze, jak wam można dogodzić?! Chryste, nie rozumiem czasem was.
A chciałam dobrze, przecież chciałam dobrze [img]icons/icon21.gif[/img] Heh.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując