Re: Co się dzieje z forum? AgaZ
Witaj Madame
Zapewniam Cię, że z forum wszystko jest w porządku. Natomiast co do żartów, zwłaszcza grubego kalibru, to istnieje zawsze to ryzyko, że zostaną opatrznie zrozumiane.
Dla przypomnienia cytuję:
>Chciałam właśnie napisać na jakie 3 loga głosowałam, ale zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym dostać wirusa na maila , a nie daj Boże spaliliby mi dom
>Miałam brać udział w konkursie, ale jak zwykle zabrakło mi czasu, poza tym dobrze, że nie startowałam, tylko bym się ośmieszyła.. bo gdy zobaczyłam te wszystkie loga..
>A tak na marginesie.. zmieniam wizażo-login na 'yassou' because taki mam blogin
pzdr 4 all
>>
Dla Ciebie to żart, dla mnie również, ale dla Zło to był jak dzwonek alarmowy i spędził wczoraj mnóstwo czasu sprawdzając bezpieczeństwo systemu.
Nikt Cię absolutnie nie gnębi, ani nie miesza z błotem, jak napisałaś. Czy prośba, żebyś więcej nie żartowła w ten sposób jest mieszaniem z błotem??
Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|