Re: harmonet- do Sarenki
Helenko!
ja swojego lekarza własnie o to pytałam i on w przypadku Harmonetu jest zdania, że nie trzeba robić przerw.
po prostu co lekarz to inna opinia, dlatego się dopytuję, bo pewnie koniec końców zależy to od: rodzaju pigułek, wyników badań [cechy osobnicze], wieku itp. itd.
Niestety nie do końca ufam lekarzom [warszawski Luxmed <--- [img]icons/icon31.gif[/img]].
nikt nie ma tyle czasu, aby z każdą przypadłością odwiedzić 4-5 specjalistów [no chyba, że jest poważną przypadłością], ale wiem tyle, że kilka razy po jakiejśtam diagnozie [negatywnej] u moich znajomych przejęta kopałam przez całą noc internet wyszukując danych, zdjęć itp. i dzięki mnie szli do innego lekarza [bo wykopałam kilka innych "chorób" o podobych obajwach] i okazywało się, że pierwszy lekarz się mylił... 3x tak się zdarzyło..
dzięki Helenko! chyba jednak podstawą jest obserwacja ciała [i oczywiście badania - w sensownych odstępach czasowych].
i do badań okresowych też trzeba mieć dystans, bo np. po ciężkiej grypie patrząc na ilość białych ciałek możemy zdiagnozować u siebie białaczkę.
WESOŁYCH ŚWIĄT!
|