DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Clinique happy heart, Aqua Allegoria Tutti Kiwi,Marc Jacobs Cucumber , AmorAmo
Cytat:
Napisane przez h_andzia
Mam pomysł co do rozliczeń, tylko poprosiłabym Cię Itako (może być chyba na priv) o propozycję sposobu i ceny przesyłki.
Na marginesie - moje 125ml na rynku niewiele odbiega ceną od Twojego prawie 50ml o ile się nie mylę  Mogłabym Ci nawet wstępnie wysłać w atomizerze próbkę, żebyś się upewniła, czy to na pewno to, co chcesz. Ja zresztą dziś też jeszcze raz go powącham na mieście, żeby ostatecznie dać Ci znać, ok? Może tak być?
(Daj też z wyprzedzeniem znać czy chcesz fotkę, żebyś wiedziała ile to jest moje "kilka psików").
Pozdrawiam, odezwę się dziś.
|
Jeśli można to proszę o fotkę AA 
Co do wysyłki - zgodnie z regulaminem wysyłamy przesyłkami rejestrowanymi tylko i wyłącznie ( czyli przesyłką poleconą albo paczką - zależy ile się wysyła, o jakiej wadze itd ),kwestię priorytetu czy ekonomicznej - ustalamy na PW.
Co do ceny przesyłki - nie bardzo wiem o co Tobie chodzi, ale może chodzi o wyjaśnienie, że zgodnie zregulaminem każda płaci za swoją wysyłke do drugiej wizażanki, według taryfy poczty polskiej, niezależnie od tego co, ile i o jakiej wadze się wysyła, nie ustalamy żadnych cen wysyłki z góry, nie rozliczamy się z wysyłek,bo ja nie wiem ile Ty zapłacisz, Ty nie wiesz ile mi przyjdzie na poczcie zapłacić, to już sprawa indywidualna każdej z nas przy nadawaniu przesyłki na poczcie I nie opłacamy kosztów wysyłki drugiej wizażance, bo tu są wymianki 
Jedne przesyłki są cięższe, inne lżejsze - w zależności od tego co się do kogoś wysyła, czasem ktoś wysyła np. lżejszy puder w meteorytkach w zamian za perfumy, cen wysyłki się nie ustala, 
Zapach Tutti Kiwi AA znam, żadnej próbki nie trzeba 
Czekam na fotkę AA, pozdrawiam
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2010-01-23 o 15:07
|