Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 15:41   #477
asioczka
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

podczytuje regularnie, ale jakos nie mam weny do pisania
duzo tego naklikalyscie wczoraj, wiec pozwole sobie odpowiedziec na kilka dzisiejszych postow
a zdjec Dzieciaczkow to nawet nie ma co komentowac, jak zawsze nie mozna sie napatrzec, sliczne i slodkie- do schrupania

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
pokręciła się i spi dalej

a powiedzcie mi te mamy które karmią też butlą bo ja więcej butla ale staram sie dokarmiać piersią zeby te przeciwciałka dostawała Agusia
ile powinno wypijać mleka 3tygodniowe dziecko bo moja niunia wywali 120ml z butli i czasami mam wrażenie że jeszcze by zjadła ale to przeciez chyba dużo

waży już 4kg a jak sie urodziła to ważyła 3kg 300

no i dalej ma problemy z kupką jest fajna kolorystycznie i wyglądowo tak jak powinno być ale zeby ją zrobić to się pręży i czasami tak wysila że hej

moja jak miala 4 tygodnie i zaczynalam ja karmic butla to tez pila 120, z tym, ze prawie zawsze po tej ilosci sie jej ulewalo. teraz sama sobie reguluje, bo robie 120, a ona czasem wypije 80, czasem 110 i wtedy nie ulewa.nadal jak dobije "do dna" to czesto przy odbiciu costam poleci.

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

a przecież u ortopedy robi sie usg, to po co ortopeda ma dawać skierowanie my już mieliśmy 2 razy USG, pójdę jeszcze jak Olka będzie miała pół roku, tak dla pewności. Też musiałam wydzwaniać gdzie są jeszcze wolne miejsca na NFZ, bo nie wszedzie były, a wyszlam z takiego samego założenia,ze po cś te składki płace, i to wcale nie małe

aaa, to muszę kupic woreczki nie wiedziałam,że sa takie cuda

czesto ortopeda nie ma USG w gabinecie, tylko trzeba sie umawiac do pracowni USG w przychodni. dziewczyny a probowalyscie mowic, ze to kilkutygodniowe malenstwo i nie mozecie czekac? u mnie dziala (choc czasem sie trafi wredna baba w rejestracji i ma w dupie). i do lekarza jak jest lista, to maluchy tez sa zawsze pierwsze.

Domi wspolczuje moja Babcia jest dla mnie w sumie najwazniejsza osoba, mam z nia lepszy kontakt niz z wlasna matka, trudno mi sobie wyobrazic, ze odejdzie...

Mamusie walczace z zoltaczka- 3mam kciukasy! bedzie dobrze, caluski dla Maluszkow!

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora