Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Pijaczek Pokrzywy II - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 15:49   #2856
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Dot.: Klub Pijaczek Pokrzywy II - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)

Cytat:
Napisane przez pinacoladka95 Pokaż wiadomość
Pokrzywę odstawiłam dwa dni temu.
Dziś nie boli wcale.
Za jakiś czas wrócę do niej, bo nie wierzę że to była przyczyna
Nie będę przesadzała odnośnie tego lekarza, pewnie coś zjadłam i tyle.
Tez tak mysle wlasnie, ze to nie od pokrzywy... ale zobaczymy. Ja wlasnie na kilka dni odstawilam i mnie nic nie bolalo. Dzisiaj wypije i zobaczymy
Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
mówicie o takim kłuciu który trwa kilkanaście sekund i nie możecie przy tym normalnie oddychać?? ja tak miałam wczoraj i dzis rano a zaczelam pic pokrzywe 4 dni temu.. normalnie jak mnie chyciło w szkole na polskim to masakra
U mnie az tak nie bylo. Nie mialam klopotow z oddychaniem ale za to z poruszaniem sie... I bol trwal mniej wiecej przez okolo godzine

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a gdzie Was dokładnie brzuchy bolały? Bo ja myślę, że jest możliwość, że to mogły być oczyszczające się jelita, ja czasem miałam takie dolegliwości, bo jelita mam jakieś leniwe, a nigdy z tym nic nie robiłam. Teraz znowu się "zapuściłam" i odkąd piję pokrzywę i siemię lniane, to zdarza mi się kłucie w lewym boku albo takie w dolnej części brzucha, którego nie można dokładnie zlokalizować.
Tez mnie bolalo w dolnej czesci brzucha ale raczej tak na calej jego czesci...
Cytat:
Napisane przez pinacoladka95 Pokaż wiadomość
Jyyli, w moim przypadku dolna część brzucha.
U mnie tak samo

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Nie potrafię powiedzieć na 100% czy u Was to to samo Ale jeśli wiąże się ze zwiększoną częstotliwością wizyt w toalecie, to pewnie tak
Ja po jakims czasie odkad zaczelam pic to chodzilam czesciej do toalety bo podobno pokrzywa ma to dzialanie moczopedne no wiec pewnie dlatego. Dopiero po jakims czasie zaczal mnie ten brzuch bolec ale akurat wtedy mi sie ,,nie chcialo"

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora