Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 17:06   #4041
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
e nie, nie są to wymówki - taki ma zdanie po prostu.
A małżeństwa... może sie i boi, tylko nie wiem, czego.
Powinien mieć świadomość, że w wieku 50 lat nie będę się decydować na zakładanie białej sukni i rodzenie dzieci
No i doskonale wie, co czuję ale przecież nie zmuszę go nie chce, to nie... No trudno, mi korona z głowy nie spadnie, ale wiem, że nie będe potrafiła zrezygnować ze swoich marzeń o rodzinie, dzieciach....
no własnie Ty z tego nie zrezygnujesz. I co wolisz trwać w związku bez przyszłości? Jeszcze bardziej się do niego przywiążesz i trudno będzie Ci od niego odejść..

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

no, mój Tż na szczęście przeprosił za swoje zachowanie, kupił mi loda i poszedł sprzątać za karę jestem odfochowana
słodko

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Byłam u koleżanki po notatki i powiem Wam, ze mnie coś okropnie dobiło w autobusie...
Siedzi sobie 3 drechów- jeden bez zęba, drugi jako taki ale bez szyi i trzeci w wieku 12 max 14 lat no i taka między nimi rozmowa:
1: ty ją rzuciłeś czy ona ciebie?
2: stary, ja ją! na lepszą se wymieniłem hehe
1: tak, a na jaką?
2: no ta jest zaj****** ma 16 lat więc młodsza o rok od tamtej c***, w piłę lubi grać
1: ta? a w łóżku?
2: o stary... jak ona lubi na dwa baty jechać... czasami ją z kumplem we dwóch obracamy to wtedy jest impreza, kiedys nagrałem ale mi z youtuba wyrzucili

Nie wiem dlaczego, ale mnie to strasznie dobiło.
Może dlatego że laseczka ma 16 lat, może dlatego że koleś jest z nią z jednego powodu, a może dlatego że ma tylko 16 a już taaaakie doświadczenia.
A może dlatego, że nie wyobrażam sobie żeby M mówił w taki sposób kumplowi o mnie (tzn. w sensie co robię w łóżku, co lubię i jaka jestem).
oo rany a może wiesz..chwalił się koleś bo może chciałby tak a ta dziewczyna to wymyślona by koledzy zazdroscili