Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wiecie ile pod skórą człowieka jest pasożytów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-19, 13:43   #1
Emi279
Raczkowanie

GG do Emi279
Thumbs up

wiecie ile pod skórą człowieka jest pasożytów?

Witam wszystkich, nie chcę nikogo przestraszyć, zresztą do niedawna sama w to nie wierzyłam. Otórz w jakiejś książce o medycynie niekonwancjonalnej przeczytałam iż organizm ludziki to ogromne siedlisko pasożytów. Nie mówię tu o pasożytach żerujących w jelitach ludzkich lecz pod skórą. Jest prosty sposób aby się o tym przekonać- i się ich pozbyć.
już piszę jak:
Po kąpieli lub po wyjściu spod prysznica. nałoż- z początki na policzki, okolice uszu i np brzuch; papkę zrobioną z mączki cukru i wody. taką masęwmasuj w ciało i na chwilę pozostaw- dosłownie 1-2 minuty. Następnie nie zmywaj tylko dotknij natartych miejsc ręką i pocieraj. Pod rękami poczujesz tarkę. Staraj się to złuszczyć- pojawią się białe ciągnące nitki- to są te pasożyty. Giną one po wyjściu na zewnątrz skóry. Kurację powtarzaj co 2 tygodnie.
gwarantuję że będziecie się lepiej czuli, skóra się dotleni, i wygładzi (chociaż zaraz po zabiegu będzie ona porowata- bo pasożyty będą ciągle wychodzić) . Bardzo jest to pomocne przy leczeniu skóry z trądzikiem, ale też do cery mieszanej czy suchej.
możecie ten zabieg przeprowadzić na całym ciele. Serio będziecie sie lepiej czuli
Emi279 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując