Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dakota zaprasza XS/S/M buty 36/37 i torebki!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 18:55   #1
dakota89
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Dakota zaprasza XS/S/M buty 36/37 i torebki!!!

Witam
Kiedys korzystalam z wizazu ale na jakis czas przerwalam(dosc dluga przerwa) Zapraszam was do wymianek.

Jesli nie poinformowalam Cie o jakiejs wadzie przedmiotu na ,ktory sie wymieniamy-mozesz go do mnie zwrocic.Staram sie informowac o wszystkim,ale nie daj Boze zdazy sie inaczej to nie ma u mnie z tym zadnego problemu.Nie przyjmuje jedynie zwrotu w wypadku kiedy nie ma ku temu konkretnego powodu.Jezeli obie jestemy niezadowolone z wymianki (z doswiadczenia wiem ze to sie zdarza dosc czesto) odmieniamy sie jesli oczywiscie masz takie zyczenie.

To chyba tyle na poczatek Zapraszam do wymianek

szukam:

-longow
-jeansow na dosc niskie osoby
-bluzeczek na ramiaczkach z koronka
-kardiganow i sweterkow wszelkiego rodzaju na guziczki
-toreb xxl
I wszystko co mi wpadnie oko w byle stonowanych kolorach i buty 36/37 peep toe emu
Szukam Filmow (1-6) i ksiazek (4-7) Harrego Pottera!!
a wiec:
1.Buty tenisowki fioletowe rozmiar 37 podeszwa 24 cm.new yorker stan bardzo dobry.Zalozone moze dwa razy i noszone tylko w ponieszczeniu.

2,3.balerinki z innego portalu wymiankowego.Niestety nie przypadly mi do gustu.Maja obtarcie z tylu co uwidacznia zdjecie nr 3.Tylko na jednym bucie.Firma h&M rozmiar 36 23,5 cm, stan dobry.

4.Buty na obcasie kupione w deichmann.Romair 36.ja mam stope 23,5-24 cm ale one sa troszke za duze na mnie (ciezko zmierzyc buty na obcasie) na moje oko 24,5cm.Zalozone raz tylko na studniowke

5. Buty kupione CCC. W idealnym stanie.zalozone kilka razy.Rozmiar 36 na bucie .Maja 25 cm podeszwa.Ja mam mniejsza stope i normalnie w nich chodze(powinny byc troche luzniejsze)

6.Torebeczka jasna zielen.Stan idealny

7.Torebeczka butelkowa zielen.Stan idealny.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post42753717 Książki

Edytowane przez dakota89
Czas edycji: 2010-01-23 o 19:41
dakota89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując