Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 22:46   #4600
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Mój Tż jest niewierzący i chciał tylko ślub cywilny, ale moja mama by tego nie przezyła więc mieliśmy dwie opcje:
-albo cywilny w tym roku a kościelny w przyszłym
-albo konkordatowy
Ze względu na chorobę taty Tzta postanowiliśmy zrobić to jeszcze w tym roku, a ja przekonałam Tzta że to kłopot robić dwie ceremonie, poza tym w przyszłym roku się bronie i będę miała mniej czasu. I robimy w tym konkordatowy. Nie wiedziałam dlaczego ludzie chcą dzielić na dwie ceremonie poza tymi które np spodziewają się dziecka i chcą ułatwić wszystkie formalności, albo chcą wziąć wcześniej kredyt. Chyba ze ktoś nie chce kościelego wcale
A jakie to sa trudnosci z formalnosciami jak sie dziecko pojawi? Bo mi mama trula jak w ciaze zaszlam, zebysmy cywilny szybko wzieli, ale w sumie zadnego dobrego powodu mi nigdy nie podala.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
dobra dziewczynki ja się żegnam i pojawiam się dopiero w środę, bo jak siedze na wizazu to czas mi za szybko biegnie, no i jestem z lekka zakręcona i skupić się nie mogę pewnie jak wrócę w środę to będzie już nowa część
No to powodzenia

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że nas "gadatliwych" na tym wątku nie będzie aż tak wiele i nie będzie relacji co tydzień
Zle nie jest, z gadatliwych przynajmniej dwie miesiecznie mamy, wystarczy nam tych emocji
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora