Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 22:40   #6
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)

Cytat:
Napisane przez loxd Pokaż wiadomość
Ojej, tez mam 160 cm i chyba się łapię, więc pozwólcie że sie przyłączę winyl, to chyba setny wątek o odchudzaniu w którym cię widzę, nie wiem czy mnie kojarzysz ;d

Heroin Chick, ja dążę do wagi którą ty masz obecnie ;d No, w zasadzie trochę wicej nawet, bo do 50kg :d a jesteś pewna, że chcesz sie odchudzać? zejdziesz do 43 i znikniesz Ja w zasadzie nie wiem jak wygląda się mając 50 kg przy 160 cm, ale chętnie sprawdzę :d teraz ważę 60, mam nadzieję że nie będziecie mnie wyzywac od klocków ;D
Też planuję dietę zdrową i z głową, ale przede wszystkim chciałabym wrócić do ćwiczeń, bo zaniedbałam ;(
Setny jak nic . Ja się dołączam do wszystkich, które ciekawie wyglądają . Tylko że zazwyczaj żaden mi nie przypada do gustu . Aczkolwiek w jednym się już dość długo trzymam i nadal mi się podoba . Mam nadzieję, że tu też tak będzie .
Ja dążę do 50 również .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując