Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doradzcie prosze co do takiej cery:I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-19, 19:54   #3
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo
Dot.: Kochane Wizaznki Prosze O Rade:I

No cóz też mam podobną skórę tylko jeszcze do tego AZS - nieciekawie - ale ze wszystkim można sobie poradzić.
Podkład-skoro masz naczynka to wypadałoby je zakryc, możesz wybrać mocno korygujący podkłąd - pytanie po co ? Ja polecam większość w kremie ze średniej i wysokiej półki (może nie jest ich dużo,ale można wybrać coś fajnego np. La Roche Posay, Kanebo ma też fajny, mimo, że drogi, sama zamierzam go kupić w niedalekiej przyszłości, ale ponieważ mam cerę bardzo wrażliwą na poczatku postanowiłam zaopatrzyć się w próbki w Sephorach, wszystkich które znajdę - bo nie chcę wydać tyle kasy na coś co mnie uczuli lub nie zadowoli). Możesz poprosić np. w Sephorze o zrobienie próbeczki. Polecam też Colour Adapt MF, ale ma różne opinie na temat wysuszania - mnie o dziwo nie wysuszył. Tego typu podkłady nie kryją jakoś rewelacyjnie, ale powinny się uporać z niewielkimi zmianami, a naturalny rumieniec też wygląda fajnie.
Korektor owszem jakiś leciutki, równie lekki jak podkład
Puder - brązujący lub rozświetlający - taki na lato

Wszystko po to by wyglądać pięknie, promiennie i przede wszystkim naturalnie