Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez cha_cha
nie mam konkretnych planów, myślałam coś o filologii angielskiej, ale coś się obawiam, że mogę nie dać sobie rady  Zawsze chciałam też na jakąś pedagogikę, ale wszyscy mi to odradzają. W sumie bez sensu tak, nie mieć żadnych planów/marzeń odnośnie własnej przyszłości...
Wiecie co? Ostatnio (chyba we środę) szłam sobie właśnie przez rynek, było taaaak straaaasznie zimno i zaraz koło Empiku znalazłam.... 50 zł  wypaćkane jak nie wiem co, ale w domku ładnie wysuszyłam i teraz tylko myślę na co mi się przyda  
|
oj też chciałam iśc na pedagogike ,ale po tym nie ma pracy. i jak narazie moje plany na życie nie są sprecyzowane ;]
szczęściara 
Cytat:
Napisane przez parodia
Ja mam, ale nie używam  cieni raz na tydzień, jak gdzie wychodzę. Ale uwaga wczoraj sobie szczeliłam kreskę eyelinerem (ale lipny mam, jakiś zwykły z Bell, bo od razu ścieka ;|) i tak pokazuję Tżtowi:
-zobacz na moje oko
-oko jak oko, ładne 
-ale mam kreskę, patrz tu <pokazuję palcem, coby ujrzał>
-ojeju, co Ci się stało?!
-<foch>
-a, to w ramach makijażu?
- 
-nie wiedziałem  śliczna jest, pięknie w niej wyglądasz

...
Ja to Cię dopiero mogę wychuchu  i wakacje spotykamy się na Mazurach, wynajmujemy domek, no nie?
Wkurza mnie ten limit emotek :[
|
dobre
oczywiście ! 
no wkurza ;<
Cytat:
Napisane przez mtynai
PS. jutro jadę do Gdańska.
|
o Ty udanego pobytu ! 
Cytat:
Napisane przez cha_cha
I w ogóle czy ja też mogłabym prosić Was o Wasze nk ?  Odeślę swoje, jeśli chcecie  
|
wyśle na pw 
Cytat:
Napisane przez sokosita
Hej dziewczyny
Dołączam do was, w tym roku czeka mnie to samo.. wszystkie obowiązkowe plus biologia i chemia PR o zgrozo!
nie wiem jak wy ale u mnie krucho z przygotowaniami.. chce porzadnie sie za to zabrac po studniówce ( za tydzien  ) ale mówiłam już kiedyś ze od stycznia i nie wyszło, a wam jak idzie? 
|
hej a jakoośśś idzie , powoli do przodu 
Cytat:
Napisane przez parodia
ED: ej, miało się połączyć! I Twój Tż rzeczywiście ma świetne nazwisko (lepsze nawet do Marty  )
|
aż muszę sprawdzic jakie to nazwisko :d bo nie zwróciłam uwagi wczesniej.
Cytat:
Napisane przez Karmenka
A ja mam takie dziwne te stopy właśnie, zawsze mnie wszystko poodciska, jakieś takie wrażliwe czy jakieś są.
I też tak myślę, że nie warto, chociaż sukienkę to można zawsze jeszcze wykorzystać, na wesela jakieś czy coś. No chyba, że ktoś jakąś stroją miał.
U mnie jedna laska na kole miała, nie mogła z sali w tym wyjść.
A tak to ładne sukienki były, głównie krótkie.
A do szatni to mieliśmy klucz, bo wychowawca niby miał mieć, ale nie chciało mu się ciągle nam otwierać to nam dał. No i sobie braliśmy co trzeba. Nikt nie sprawdzał, niektórzy mieli normalnie butelki na stole, ale my trzymaliśmy pod, chociaż kieliszki już normalnie.
Też się boję, że szybko zleci, jeszcze 99 dni. 
|
w ogóle co Wasz wychowawca mówił na wystrój
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Kogoś mi przypominasz, ale nie wiem kogo, może sobie przypomnę. 
|
mi też ale nie mogę skojarzyc kogo 
siema Żbiki !
wróciłam z kuligu. jednym słowem -hardcore. ! mieliśmy wypadek na szczęście nic się nie stało. . także wrażenia były.
no i strasznie zmarzłaaaam. ksiązek już nie ruszam. idę pod prysznic i spac !
|