Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-24, 18:59   #4673
Sensuel
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
a widzisz mowila.ze nie bedzie az tak zle wiadomo Ty jako matka zawsze bedziesz sie martwila na zapas bo niestety my takie juz jestesmy ale wiedzialam,czulam,ze bedzie dobrze zawsze lepiej sprawdzic niezbyt dobre wiesci u innych lekarzy niech Piotrus sie zdrowo chowa a Ci lekarze lepiej niech mu nic nie wynajduja bo stresuja tylko Ciebie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

He he ja mam to samo chodze dotykam,przestawiam,uklad am a moj sie patrzy na mnie i smieje
wczoraj moj maz dostal pierwszego w zyciu kopniaka od Dorianka prosto w szczeke maluch dawal mi wczoraj tak popalic,ze myslalam,ze zbolu zemdleje normalnie i moj maz odkryl moj brzucho i mowi do malego i mowi a na koncu dal mu buziaczka a Dorian jak nie dal mu kopniaka i mielismy ubaw niesamowity bo moj mowi,ze nawet mocno to poczul a ja mowie,ze ja czuje takie kopniaki codziennie

A wogole znowu nie moge spac kobiety,bo teraz mnie nawala tak kregoslup,ze az mi dech w piersiach zapiera az normalnie oddychac nie mozna,dzis nad ranem to az z tego wszystkiego sie poryczalam nie wiem kobietki jak ja dam rade wytrzymac do konca,ja jestem za chuda na ciezar prawie 20 kilo na plusie i chyba moje plecy nie moga zniesc tego ciezaru i sie buntuja niestety,ide sobie zrobic jakas herbatke i sniadanko i sie klade,maz dzis w pracy wiec moge caly dzien sie obijac,dzieciakom zrobie tylko nalesniki na obiad i bede miala spokoj,a wogole to ten rok naprawde sie malo zaczal dla nas niezbyt fajnie bo wiecej strat niz to wszystko warte to jeszcze wczoraj zepsula nam sie pralka,nawet nie wiem co sie z nia stalo bo nagle uslyszelismy straszny halas i myslalam,ze ktos moze kopie w drzwi albo co innego a moj poszedl do garazu po pranie i mnie wola a ja patrze a pralka przewrocona na bok i caly garaz zalany za chwilke sprawdzam a pralka nie odwirowala prania i niestety juz nie dziala normalnie jakis ktos urok chyba na Nas machnal i teraz znowu mamy nastepny wydatek,normalnie zalamac sie mozna a na domiar zlego wczoraj Igor chciala zmienic papuzce klatke i uciekla Nam przez okno no i niestety jeszcze nie wrocila.
Chyba każda z nas tak ma,że za nim maluszek się urodzi to z milion razy po dotyka,popatrzy i przełoży jego rzeczy.

alexa...coś zciemniasz z tymi 20 kg na + .Dawaj mnie tu zdjęcie w całej okazałości bo normalnie Ci nie wierzę

Cytat:
Napisane przez tysia8315 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny postanowilam do was dolaczyc...nie mam od 15dni i sie na to nie zanosi..dolaczylam wczesniej do starego topiku ale przeczytalam ze tu sie znajdujecie wiec z checia bym sie wygadala.wlasciwie to napisze pozniej bo musze zabierac sie do pracy..w kazdym razie staram sie o dzidziusia ale test nic nie wykazal...dziwne objawy ale nie wiem czy urojone czy nie bol jajnika bulgoty w podbrzuszu hm...ciezko cokolwiek stwierdzic...i te zapachy odrzucajace ech...
Niestety tak czasami jest,że kobiety które bardzo chcą być w ciąży miewają za każdym razem wszystkie objawy ciążowe,po mimo braku ciąży.
Ja życzę jednak małej fasolki pod serduchem

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Trzeba byc dobrej mysli ponoc
ale tu dzisiaj cichutko normalnie jak nigdy,a ja od rana piore recznie normalnie jakas masakra,mialam sobie zostawic caly ten kosz prania na niedziele no i sie zalatwilam zalamka normalnie.
Pralka się popsuła czy dla relaxu pierzesz ręcznie ?

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwile melduje ze nadal w dwupaku czytam was ale jakos nie mam weny na pisanie

A ty jeszcze w ciąży chodzisz??? Termin już minął .
A tak serio,to nie dziwię się że nie masz weny na pisanie.To czekanie jest okropne.Zwłaszcza po terminie ,nawet jak to tylko termin umowny.