Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-25, 03:41   #608
bogus85
Raczkowanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
No patrz to ja nawet nie wiedzialam o takiej metodzie a moja pediatra mowila ze normalnie karmic i samo przejdzie i faktycznie przeszło

A tak w ogole witaj Bogus i ciesze sie ze mogłysmy pomoc,zapraszamy do czestszego udzielania sie tutaj
Dzięki

Od paru dni próbowałam coś napisać, ale nie było mi to dane, bo mój syn chyba nie lubi jak mama ma chwile czasu dla siebie i organizuje mi ciągłe zajęcia...

Jak tak czytam, to się zastanawiam, jak Wam się udaje karmić dzieciaczki jak śpią. Ja próbowałam, ale on za nic w świecie nie będzie ssał gdy nie jest całkiem rozbudzony. Ewentualnie jak już mu wepchnę cycek do buzi to będzie sobie tak leżał, nawet nie mlaśnie. W nocy karmię go 2 - 3 razy, często sama go budzę, bo on to może długo spać, a ja mam już obsesję, że on musi jeść,bo na początku mało przybierał na wadze i teraz już się boję i ciagle mi się wydaje, że jest za chudy! W dzień jest różnie: raz ładnie śpi i je co 2-3 godz., a czasem chce cyca co godzine. Zdarzają się dni, że nie chce spać ani w dzień, ani w nocy. Ostatnio miałam takie bezsenne 2 tygodnie, ale to mógł być ten skok.
Idę go kąpać. Wczoraj świntuszek nasiusiał mi do wody
bogus85 jest offline Zgłoś do moderatora