2010-01-25, 03:41
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez kachula27
No patrz to ja nawet nie wiedzialam o takiej metodzie a moja pediatra mowila ze normalnie karmic i samo przejdzie i faktycznie przeszło
A tak w ogole witaj Bogus i ciesze sie ze mogłysmy pomoc,zapraszamy do czestszego udzielania sie tutaj
|
Dzięki 
Od paru dni próbowałam coś napisać, ale nie było mi to dane, bo mój syn chyba nie lubi jak mama ma chwile czasu dla siebie i organizuje mi ciągłe zajęcia...
Jak tak czytam, to się zastanawiam, jak Wam się udaje karmić dzieciaczki jak śpią. Ja próbowałam, ale on za nic w świecie nie będzie ssał gdy nie jest całkiem rozbudzony. Ewentualnie jak już mu wepchnę cycek do buzi to będzie sobie tak leżał, nawet nie mlaśnie. W nocy karmię go 2 - 3 razy, często sama go budzę, bo on to może długo spać, a ja mam już obsesję, że on musi jeść,bo na początku mało przybierał na wadze i teraz już się boję i ciagle mi się wydaje, że jest za chudy! W dzień jest różnie: raz ładnie śpi i je co 2-3 godz., a czasem chce cyca co godzine. Zdarzają się dni, że nie chce spać ani w dzień, ani w nocy. Ostatnio miałam takie bezsenne 2 tygodnie, ale to mógł być ten skok.
Idę go kąpać. Wczoraj świntuszek nasiusiał mi do wody
|
|
|