2010-01-25, 10:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Napisane przez ButterBear
O tak, mój szef to uroczy mężczyna, na każdym kroku to po nim widać
Dziewczyny, jak mi wstyd, w piątek na imprezie tak się natrąbiłam, że masakra...chyba te 3 panadole na zęba tak podziałały z wódką...no i żal, że stracę TŻ na tak długo...nawet wszystkim naszym znajomym było przykro...
Za to sobotę i niedzielę przeleżałam..przez tego cholernego zęba nie byłam w stanie zrobić kompletnie nic
Haniu, wklejaj zdjęcia, szybciutko 
|
Butter ten wyjazd Twojego Tża był przyczynkiem do dyskusji wśrod znajomych u nas, kolega był kilka lat temu w Meksyku- wyjazd na 3 miesiace, tak sobie pogadalismy ogólnie, mówił że kupę kasy wydał na telefony itd. Teraz zaproponowali mu wyjazd do Argentyny znowu, ale odmówił, teraz miał ten komfort że mógł odmówić ale wtedy nie...
No i z moim Tżem gadaliśmy o tym jakby było, gdyby on miał wyjechać, mentalnie już jestem na to trochę przygotowana -najlepsze było jak on wypalił przy wszystkich- no tak, ja pojadę i znowu adoratorzy będą się kręcić On jest zazdrośnik straszny i wszyscy zaczęli się śmiać z niego , bo to był największy problem wyjazdowy 
Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti
Nie no przesadziłam z tym - nie utrzymuję kontaktu ;] Jestem aktualnie na niego zła więc wyolbrzymiam ;] Ale kontakt jest rzadszy niż kiedyś z kilkoma moimi koleżankami na pewno  I to był mój błąd, że Tż wpłynął na moje z nimi relacje  Ale takie błędy można na szczęście naprawić, w końcu człowiek uczy się na błędach 
|
No nie ma co się tak dawać, ja zawsze mówię krótko, to moje koleżanki wiec nie musi ich uwielbiać a ja z nimi będę sie i tak kolegować Ja jemu też kolegów nie wybieram, co najwyżej nie spotykam się z nimi, jeśli mnie drażnią
|
|
|