Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-25, 14:26   #4340
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
No Nikuś zimno jak cholera Jak wstałam dziś rano to w Krakowie miałam -25
Testować chyba powinna Konczita bo coś z ta @ się dogadać nie mogą no chyba że przyszła a my nie poinformowane.

Ja siedzę na uczelni i się obija bo jak to zwykle w poniedziałek nic mi się nie chce. Jutro na 15,30 na monitor śmigam i mam nadziej że pęcherzyki pękły i .... Przestaje mnie boleć (ściskać) brzuch wiec faktycznie może to owu była.
A Ciekawe jak sie Pomidorka i Dra czują.
Konczitka testuje???? to ja zaciskam nawet kciuki u nog !!!

Ilonko i za Twoje pekniete pecherzyki tez trzymam mocno kciuki!

owu byla.. a staranka?

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Zimno, no co ty? Lodowato! Mój kocur wypadł na balkon, puścił trzy dymki z paszczy i wiał do kuchni, do miseczki!
hahahahaha

a moj wczoraj tarzal sie w sniegu jak szalony. ale u nas tylko - 2

Cytat:
Napisane przez Migavka Pokaż wiadomość
Ooo, to jak mój. Zawsze amator porannego spaceru po balkonie przed naszym wyjściem do pracy; dziś po 7 sekundach drapał w szybę I też zaatakował miskę po wpadnięciu do mieszkania.

Nika, ja testuję, jutro. Nie to żebym chciała (nie lubię tego widoku jednej kreski), ale odstawiam duphaston dziś i pasuje wiedzieć. Pocieszam się, że widok jednej kreski nie przekreśli zaplanowanego w weekend (i zapłaconej zaliczki!) wyjazdu na narty w marcu. Tak sposobem się podchodzę, żeby mieć jakieś pocieszenie, a nie tylko czekać...

Miłego dnia dziewczyny, wracam do pracy!
Migavko...to ja zaciskam wszystkie dostepne w domu kciuki ( mezowi tez zacisne, niech trzyma, co sie bedzie obijal...)
a wyjazd na narty brzmi ciekawie. mam jednak nadzieje, ze pojedzieciei maz bedize zjezdzal a ty bedzie fotki pstrykac i grzac sie przy kominku

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora