Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-25, 15:55   #162
ZARAAA
Rozeznanie

Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

witam w nowym wątku
wicie co zaraziłyście mnie tym dbaniem o włosy jutro idę po naftę kosmetyczną, olej rycynowy i kokosowy, seboradin niger lotion i herbate z pokrzywy o tej herbatce znalazlam nawet osobny wątek i podobno czyni cuda zobaczymy jak to będzieze mną dziewczyny napiszcie mi jak stosować te oleje i nafte? nafta idzie chyba na skórę głowy i włosy a oleje tylko na włosy tak? na suche czy mokre? i ile to trzymać? wiem że już gdzieś pisałyście o tym ale teraz nie mogę znaleźć codziennie to stosować czy może być tylko 3 razy w tygodniu inny olej? mam nadzieję że nafta nie przetłuści mi włosów. mam zamiar kupić tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-rycynowym.htm.

ogólnie to należą wam się baty
nie wiem już która to dodała te zdjęcia które wstawiam ale przez nie zachciało mi się brązowych włosów ogólnie mogła bym tak wyglądać ale wtedy musiała bym się porządnie opalić bo podobają mi się tylko opalone brunetki a szkoda mi skóry wolę już rozjaśniać włosy bo one odrosną a skóry nie odratuję. a blada skóra podoba mi się tylko u blondynek no i nic z mojego brązu... a brązowe włosy są takie lśniące i zdrowo wyglądają... a moje są takie suche
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora