2010-01-26, 17:06
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez Polly_
a ja moze tez poproszę o perfume w konkurencyjnej cenie- nie będę sie silić na niszowce- zadowole sie Theoremą 
|
A za mną Theo chodzi. Puściłam w świat, bo nie używałam, teraz pewnie nadal bym nie używała, ale tak mi się ckni za nią....
To chyba dowód kryzysu psychicznego o potrzeby powrotu do dobrych chwil w życiu. I dobrych zapachów, oczywiście.
Cytat:
Napisane przez Maja102

ja kiedys słyszłam niezbyt wyszukana "rymowankę":
Opel i ford jest g*wno wort
A fiat - to jego brat 
|
Ach, te ludowe mądrości. 
Cytat:
Napisane przez cbr
i jeszcze było:
jak masz hopla, kup se Opla
|
W świetle tego powiedzenia cud, że jeszcze nie mam Opla...
A skoro jesteśmy w tematach motoryzacyjnych, zawsze mnie korciło zadanie pytania. Pandzik, Twój nick to od Hondy? 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
|
Warszawska masakra zmarzniętą saperką. 
Cytat:
Napisane przez Eenax
To by nawet się z niektórych przypadkach zgadzało.
Kolega który przyjechał z "syberyjnej" rosji przez 1 rok w Polsce nie mógł sie w temperaturach odnaleść.
Jak było około 5 stopni to on na uczelnie chodził w krótkim rękawku przy -5 narzucał na to sportowa marynarkę, przy -10 ubierał ramoneskę, przy -15 ramoneskę zasuwał.
Nigdy nie widziałam go w rękawiczkach, czapce czy szaliku.
|
Ja kiedyś sformułowałam prawo fizyczne, które mówi, że najlepiej grzeje koszulka ulubionej kapeli.
Przyszło mi do głowy w momencie, kiedy umówiłam się z pewnym moim.... kolegą w zimowy wieczór pod katowickim Spodkiem. Kto przechodził wie, że wygwizdów tam nieziemski, wicher duje jak wsciekły. A mój "kolega" powitał mnie "na ekshibicjonistę" czyli rozchylając gwałtownym ruchem ramoneskę, pod którą miał.... Koszulkę Voivoida! 
Potem potwierdzałam tę zasadę wielokrotnie i przyznaję, że potwierdzam nadal. Tylko mniej często, niż kiedyś...
Cytat:
Napisane przez Eenax
Tylko niech szybko idzie bo taką "płukanke-po" należy zastosować nie później niz w ciągu 72 godzin. Potem to juz może nie zadziałać.
|
Taaa... Bo to mogą być plemniki uzbrojone, jak tasiemce. 
Cytat:
Napisane przez Eenax
 . A masz stodołę z sianem?
|
Stodoła z sianem to byłaby pozycja "na chłopa z żywym inwentarzem". Mniej romantycznie jest "na traktor". 
Cytat:
Napisane przez ATENA84
Moja Droga ja sie z oba nie zgadzam,
Ja mam 16 letnie autko na F.......... fiat Uno
Dotego przerobiony na gaz 
I odpala bez problemu pod warunkiem ze bede nim jezdzic w takie mrozy jak teraz co najmniej co 2 dzień 
wszystko zalezy od utrzymania mechaniki samochodu.
Sasiad posiada WV golfa duzo młodszego od mojego gracika i nie mogł odpalic 
|
Ateno, to żart był. Sama jeżdżę starym Fordem a rozważam wymianę na Folkswagena.
Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2010-01-26 o 17:07
|
|
|