Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-26, 17:06   #4525
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a ja moze tez poproszę o perfume w konkurencyjnej cenie- nie będę sie silić na niszowce- zadowole sie Theoremą
A za mną Theo chodzi. Puściłam w świat, bo nie używałam, teraz pewnie nadal bym nie używała, ale tak mi się ckni za nią....
To chyba dowód kryzysu psychicznego o potrzeby powrotu do dobrych chwil w życiu. I dobrych zapachów, oczywiście.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja kiedys słyszłam niezbyt wyszukana "rymowankę":
Opel i ford jest g*wno wort
A fiat - to jego brat
Ach, te ludowe mądrości.
Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
i jeszcze było:
jak masz hopla, kup se Opla
W świetle tego powiedzenia cud, że jeszcze nie mam Opla...

A skoro jesteśmy w tematach motoryzacyjnych, zawsze mnie korciło zadanie pytania. Pandzik, Twój nick to od Hondy?
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

O matko, chyba ktoś taki występował w "Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną"
Warszawska masakra zmarzniętą saperką.
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
To by nawet się z niektórych przypadkach zgadzało.
Kolega który przyjechał z "syberyjnej" rosji przez 1 rok w Polsce nie mógł sie w temperaturach odnaleść.

Jak było około 5 stopni to on na uczelnie chodził w krótkim rękawku przy -5 narzucał na to sportowa marynarkę, przy -10 ubierał ramoneskę, przy -15 ramoneskę zasuwał.
Nigdy nie widziałam go w rękawiczkach, czapce czy szaliku.
Ja kiedyś sformułowałam prawo fizyczne, które mówi, że najlepiej grzeje koszulka ulubionej kapeli.
Przyszło mi do głowy w momencie, kiedy umówiłam się z pewnym moim.... kolegą w zimowy wieczór pod katowickim Spodkiem. Kto przechodził wie, że wygwizdów tam nieziemski, wicher duje jak wsciekły. A mój "kolega" powitał mnie "na ekshibicjonistę" czyli rozchylając gwałtownym ruchem ramoneskę, pod którą miał.... Koszulkę Voivoida!

Potem potwierdzałam tę zasadę wielokrotnie i przyznaję, że potwierdzam nadal. Tylko mniej często, niż kiedyś...

Cytat:
Tylko niech szybko idzie bo taką "płukanke-po" należy zastosować nie później niz w ciągu 72 godzin. Potem to juz może nie zadziałać.
Taaa... Bo to mogą być plemniki uzbrojone, jak tasiemce.

Cytat:
. A masz stodołę z sianem?
Stodoła z sianem to byłaby pozycja "na chłopa z żywym inwentarzem". Mniej romantycznie jest "na traktor".
Cytat:
Napisane przez ATENA84 Pokaż wiadomość
Moja Droga ja sie z oba nie zgadzam,

Ja mam 16 letnie autko na F.......... fiat Uno
Dotego przerobiony na gaz
I odpala bez problemu pod warunkiem ze bede nim jezdzic w takie mrozy jak teraz co najmniej co 2 dzień
wszystko zalezy od utrzymania mechaniki samochodu.

Sasiad posiada WV golfa duzo młodszego od mojego gracika i nie mogł odpalic
Ateno, to żart był. Sama jeżdżę starym Fordem a rozważam wymianę na Folkswagena.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2010-01-26 o 17:07
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora