Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-26, 21:35   #178
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Oj to kawałek, ale teraz się nie pospotykacie, pozalicza wszystko i w ferie będzie tylko Twój.
Mój i mojej sesji Wygląda na to, że podczas jego obecności będę miała co najmniej dwa egzaminy...

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
ech hawwa, sesja też mojego nie widzę prawie w ogóle... tylko w niedziele odebrał mnie z uczelni i zawiózł do domu, ale został tylko na chwilkę, bo było już późno... a jesteśmy oboje z jednego miasta, jak nie on to ja na uczelni, no i ma jedną kiepską sytuację więc się nic nie mówię, tylko chce żeby zaliczył to w końcu

w ogóle mam ostatnio jakiegoś pecha, zepsuły nam się wszystkie samochody i TŻ zawiózł nas do szpitala do taty to ukradli mu kołpaki on by szumu nie robił, ale to auto jego taty i oczywiście słucha tylko wyrzutów teraz...
Remedios Jak pech, to pech... A jak Tata?

Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem zrozpaczona, cala płacze. ja tak się martwiłam o Tż. a on nie odzywa się bo dobrze się bawi. wstawił na naszej klasie zdjęcia, z goła klatą i szpanerskie i podrywa laski na to. jaka ja byłam głupia. 4 lata sie starałam. a tu takie coś
Trzeba rozmawiać, bez tego związku nie stworzycie Później powstają takie kwiatki... Spróbuj z nim jeszcze pogadać.

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Oj przestań. Moim zdaniem za bardzo się nakręcasz. Ok, pokłóciliście się, poszedł na imprezę się odstresować, zrobić Ci trochę na złość. Ale żeby zaraz nienawidzić...

A i powiem tak- ja się na moim zawiodłam BAAAARDZO, dla jasności- tylko raz tak naprawdę (no, może kilka razy ale te inne są moim zdaniem mniej ważne i można śmiało o nich zapomnieć)- ale nawet po tym, nie powiedziałabym że go nienawidzę....
No proszę Cię, 4 lata z kimś jesteś i po jednym "wyskoku" twierdzisz że go nienawidzisz... opanuj się kobieto

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora