Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poważny kompleks, a zmiana wyglądu ciała..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-26, 22:23   #1
kamillo901
Przyczajenie

Poważny kompleks, a zmiana wyglądu ciała..

Otóż tak.. Na starcie pragnę powitać wszystkich bardzo ciepło. Mam na imię /dane osobowe - usunięte przez administrację/. Otóż od dziecka miałem problem z moimi uszami. Są one duże i mają śmieszny kształt. Zawsze powodowało to że byłem wstydliwy i opuszczałem głowę aby się skryć, zakładałem kaptur aby nikt nie widział itd. Potem trochę zapuściłem włosy, ale wyglądałem wtedy jeszcze gorzej.. A kompleks jest jak był niestety i nic nie wskazuje na to żeby się miało to zmienić.. Już od dłuższego czasu myślę o operacji.. To że mam duże uszy usłyszałem od obcych tylko ze 4 razy w życiu. Rówieśnicy może nie chcieli tego robić..
Nie wiem nawet czy dobre forum wybrałem na swoje zwierzenia.. De facto czuję się bardzo nieszczęśliwy przez uszy i szczupłe ramiona. Moja desperacja była aż taka że specjalnie przez uszy wziąłem się za jedzenie i siłownie.. A teraz może coś wizualnie:

http://images38.fotosik.pl/242/21c1fb1051846b4dmed.jpg

Po lewej aktualnie a po prawej pół roku wcześniej.. Sama fryzura bardzo nie pomoże chyba.. Gdyby ten problem dało się rozwiązać byłbym najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem..

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Jeśli temat założyłem w złym miejscu to proszę o przeniesienie

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-03-22 o 10:45
kamillo901 jest offline Zgłoś do moderatora