2010-01-26, 22:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poważny kompleks, a zmiana wyglądu ciała..
Więc co ja ci powiem.
Całe życie miałam krzywe zęby. Ohydne, przezywali mnie predator. Bałam się, nie otwierałam buzi - słowem - kompleks podobny do twojego. Stwierdziłam że zmienię naturą 'oszukam ją'. Poszłam do ortodonty - wyrwanie 9 zdrowych zębów, koszty leczenia prawie 7 000, aparat na dwa lata. Ból nieziemski.
Warto? Oj zdecydowanie.
Ja uważam że jeśli mamy możliwości coś zmienić, zarówno finansowo jak i lekarz jest w zasięgu ręki, to czemu z tego nie korzystać? Gdybym się nie zdecydowała na radykalny krok pewnie do dziś ryczałabym po nocach że boję się mówić do nowo poznanych ludzi. Tak powiększyłam ten kompleks. Jeśli i ty uważasz że to jedyne rozwiązanie, zdecyduj się na operację.
Ale moim zdaniem, przesadzasz. Nigdy bym nie powiedziała że masz złe uszy. Jest super i bardzo ładnie się wziąłeś za siebie Według mnie jest super i wielu facetów może ci zazdrościć. Na prawdę ja w tych uszach nie widzę nic co by odbiegało od normy. Włosów nie radziłabym zapuszczać.
Jak dla mnie wyglądasz super ale jak czujesz że masz tylko jedno wyjście, zdecyduj się na operację. Ja bym nic nie zmieniała. Kompleks jest w twojej głowie tak na prawdę
|