Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-26, 22:51   #243
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Mój tż,za meczami niezbyt przepada. Za to jest 100% auto- maniakiem TVN Turbo,BBC Knowledge to oglada non stop. Zaraziłam się przez niego uwielbieniem do programu Top Gear. Uwielbiam tych 3 czasem zakręconych angoli.
mój tak samo- bez aut życie stałoby się dla niego bezsensem a kanał tvn turbo jest u mnie w domu więc zawsze na randkach leci w tle ale w sumie fajnie że ma takie hobby a nie np telewizor i pilot od telewizora miałyby być jego uwielbieniem
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tam nie wnikam dla mnie to mordobicie to szczyt nudziarstwa i w ogole nie sport no ale jak lubi to niech sobie patrzy grunt ze mnie nie zmusza

to moj dobrze wie, ze ja chce za 5-6 lat najwczesniej nie wiem czemu takie rzeczy kolegom opowiada
ale ja mysle, ze za te 2-3 lata sam stwierdzi, ze chce jeszcze troche wolnosci i beztroski poki co zapowiedzial, ze po powrocie z podrozy poslubnej kupuje tego pytona
bedzie mial substytut dziecka

Mad my tez lubimy TopGear fanami motoryzacji nie jestesmy i auto sluzy nam do przemieszczania sie z punktu A do B, ale popatrzyc sobie akurat na ten program lubimy albo na "Uwaga! Pirat!" i program o wiejskich tuningach dzis taki jeden wiejski tuning jechal za nami - cale przednie swiatla mial niebieskie

wlasnie popatrzylam w moj slubny terminarz co jest do zalatwienia w lutym. w sumie drobnostki. podpisanie umowy z cukiernia (juz wybrana, wiec to formalnosc), tablice do samochodu, woreczki/koszyczki na grosiki i zaproszenia luuuz
pytona??????????????????? ??????????
Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość

tancerka ale masz kochanego tzta
noooooo
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora