2010-01-26, 22:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez isa666
No, ale dość o mnie. Gratuluję nagrody
Ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam a parę razy wysyłałam SMSy na różne zestawy kosmetyków itp.
|
A to już moja trzecia wygrana z TS- średnio raz na rok mi się zdarza ale wysyłam na to na cyzm mi naprawdę zależy 
Cytat:
Napisane przez noseknosek
A kojarzysz limitowankę sprzed kilku lat Rockin' Rio? Jest właśnie w tym typie, bardziej świeża, wibruje w niej grejpfrut a do tego dochodzą nutki mango i marakui  Bardzo fajna, taka świeża, radosna. No i nieprzesłodzona jak ta ostatnia truskawkowa, a fe.
|
kojarzę ale bardzo słabo, ale jeśli jets marakuja to jestem ugotowana 
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Rzyrafko, gratuluję kolokwium, tak jak mówisz - zawsze jesteś o jedno do przodu.
Widzę, że szykuje Ci się sporo zużyć, nic tylko się cieszyć. A wygranej z TS też gratuluję.
|
tez się cieszę 
Cytat:
Napisane przez MagJa
Ano myslalam, ze sa. Kiedys sledzilam lumpeksowe watki na gazecie i tam laski chwalily krakowskie ciucholandy  Zreszta sama pare razy cos ciekaego wyszperalas albo mama Ci przyniosla
Co do wypoczynku, to moze jakbys sprobowala uprawiac jakis sport, to bys zmienila zdanie. Sama dopoki nie zaczelam chodzic na fitness, twierdzilam, ze nie cierpie cwiczyc i nie rozumialam, jak ktos moze mowic, ze po cwiczeniach jest zrelaksowany i ma wiecej sily do dzialania, ale tak wlasnie sie dzieje  Trzeba tylko sprobowac, ale najpierw chciec sprobowac 
|
No to moze ja nie trafiłam, mama ma rękę do grzebania i potrafi spędzić pare godzin w lumpku więc jets poza kategoriami 
i zgadzam się jeśli chodzi o fitness a w lecie jak jeździłam wszędzie na rowerze to normalnie jakbym na haju była iuśmiech jets cały dzień jak przyklejony 
Cytat:
Napisane przez noseknosek
Tak, jest już w Douglasie. 
|
A nie wiesz cyz już jest JIL Jil Sander?
Cytat:
Napisane przez sleepy
Dziewczyny, dostałam dziś śpioszki(taki piżamowy kombinezon do spania)! Jest mega mięciutki i ma wzorek w rzyrafki Taka duża wersja pajacyka dla niemowlaka. Ależ będzie mi dziś w nocy ciepło 
|
Chcem zobaczyć koniecznie! A tę sukienkę dzianinową z Mango to Ty mi miałaś opisać? Bo już nie pamiętam 
Upiekłam muffinki http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19965 ślinotok nieprzerwany mam od zmieszania bananów z masłem orzechowym od godz. 20 aż do teraz 
Aha, gdzie znajdę tabelkę czy coś do rozszyfrowania daty produkcji z kodów na podkładach Maybelline?
|
|
|