Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część X.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-27, 14:03   #2783
twinsy21
Raczkowanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.

Cytat:
Napisane przez ar22 Pokaż wiadomość
wiec mam nadzieje ze chociaż UUUU:
sniadanko (6:00): jogo naturalny + zdrowy błonnik+ 3 lyz frutiny+ 2 łyżki otrąb+ kakao na mleku + herbata czerwona

wyjscie do szkoły ...mroooozzzz...masakra! egzamin... mamba malinowa

sniadanko( 11:00): srednia bułka razowa posmarowana białym serkiem z plastrem pomidora+ jabłko+ kawa z mlekiem ala latte

duuuzo herbaty zielonej

po powrocie do domu stepper 20 min

obiad: ( 14:30): duza miska zupy ogórkowej z mieskiem z kurczaka posypana garścia grzanek

podwieczorek: ( ok 17:00): jabłko + pół pomarancza+ kawa ala latte

stepper 30 min
100 brzuszków

kolacja 19:00): serek wiejski+ ziarna słonecznika+ wkrojone pół pomidora+ 2 kromki razowca+ herbata biała z mandarynka

iii???? jakas ocenka????: prosi:
co i? Nic nie zmieniasz, dzien w dzien umeiszczasz prawie tkaie samo menu i pytasz sie czy dobrze;/ Masz nadzieje ze U to zacznij jesz;/

Wykanczasz sie na wlasne zyczenie. po jakeigo cwiczysz jedzac jak kot naplakal?? Chcesz sie wyglodzic specjalnie i czekasz az Ci ktos klaskac będzie? Dajs pokój i wez sie w garsc, albo nieumieszczaj tego czegos;/ Przypominasz nam Cristin [ czy jak jem tam] i m-m-m.
Jedyne co w maire to kolacja... a i tak chleb bez niczego;/

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
Aha a jeszcze chciałam Was spyać o masło orzechowe, wczoraj kupiłam słoik, bardzo mi smakuje (test "łyżeczkowy"), ale niewiem jak i ile jeść żeby było zdrowo
Do kanapki? do serka? jak robicie?
Maslo orzechowe mozesz sobie do twarogu dorzucac, na kanapki, ciasto drozdzowe, chalke, itp. Dla ans najlepiej pasuje wlasnie do trwarogu, wafi ryżowych [!] i ciasta drożdżowego
3-4 łyzki dziennie na pewno nie zaszkodzą

Leczenie euthyroxem.

" I jeśli to nie jest grzech, napij się, a będzie tak jak chcesz!"
twinsy21 jest offline Zgłoś do moderatora