2010-01-27, 14:03
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.
Cytat:
Napisane przez ar22
wiec mam nadzieje ze chociaż UUUU:
sniadanko (6:00): jogo naturalny + zdrowy błonnik+ 3 lyz frutiny+ 2 łyżki otrąb+ kakao na mleku + herbata czerwona
wyjscie do szkoły ...mroooozzzz...masakra! egzamin...  mamba malinowa
sniadanko( 11:00): srednia bułka razowa posmarowana białym serkiem z plastrem pomidora+ jabłko+ kawa z mlekiem ala latte
duuuzo herbaty zielonej
po powrocie do domu stepper 20 min
obiad: ( 14:30): duza miska zupy ogórkowej z mieskiem z kurczaka posypana garścia grzanek
podwieczorek: ( ok 17:00): jabłko + pół pomarancza+ kawa ala latte
stepper 30 min
100 brzuszków
kolacja  19:00): serek wiejski+ ziarna słonecznika+ wkrojone pół pomidora+ 2 kromki razowca+ herbata biała z mandarynka
iii???? jakas ocenka????   : prosi:
|
co i? Nic nie zmieniasz, dzien w dzien umeiszczasz prawie tkaie samo menu i pytasz sie czy dobrze;/ Masz nadzieje ze U to zacznij jesz;/
Wykanczasz sie na wlasne zyczenie. po jakeigo cwiczysz jedzac jak kot naplakal?? Chcesz sie wyglodzic specjalnie i czekasz az Ci ktos klaskac będzie? Dajs pokój i wez sie w garsc, albo nieumieszczaj tego czegos;/ Przypominasz nam Cristin [ czy jak jem tam] i m-m-m.
Jedyne co w maire to kolacja... a i tak chleb bez niczego;/  
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------
Cytat:
Napisane przez _Novotna_
Aha a jeszcze chciałam Was spyać o masło orzechowe, wczoraj kupiłam słoik, bardzo mi smakuje (test "łyżeczkowy  "), ale niewiem jak i ile jeść żeby było zdrowo 
Do kanapki? do serka? jak robicie?
|
Maslo orzechowe mozesz sobie do twarogu dorzucac, na kanapki, ciasto drozdzowe, chalke, itp. Dla ans najlepiej pasuje wlasnie do trwarogu, wafi ryżowych [!] i ciasta drożdżowego
3-4 łyzki dziennie na pewno nie zaszkodzą
|
|
|