Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-27, 16:44   #2775
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

hello

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
prawa jazdy? nie no prawo to jak jazdy i to bez trzymanki
ale właśnie na wyniki prawa pracy czekam, więc zobaczymy za kilka dni, co to będzie
Wiesz co ja Cie kochana przepraszam ale wczoraj miałam problemy z czytaniem Ja nie wiem jak to przeczytałam ale byłam pewna, że tam jest prawo jazdy

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Wyciągnęłam wczoraj gaz pieprzowy i będę nosiła zawsze przy sobie.

Ja też ostatnio nigdzie nie wychodzę. Ale teraz boje się nawet jechać na uczelnię czy łazić po sklepach. Teraz wszyscy zakapturzeni więc i wszyscy podejrzani Złapią go... spokojnie złapią i będziemy bezpieczne
I bardzo dobrze, jak masz gaz to noś ze sobą I trzymam kciuki, żeby szybko tego typa dopadli

A co do ferii to myślę, że na kilka dni może uda mi się załatwić wolne - ale teraz pracuję na wydziale na zlecenie i to zależy ile będę mieć pracy Mam nadzieję, że jednak mimo wszystko będę mogła chociaż któryś weekend sobie przedłużyć o 2 dni

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
a ja właśnie niedawno się dowiedziałam, że oficjalnie zakończyłam studia!
ostatni semestr tylko z jedną 3 więc nie jest źle!
gicio!!!!!! to właśnie z prawa pracy 3 dostałam... ale najważniejsze, że do przodu!!!!!!!!!!
i że to wszystko już za mną, wszystko zaliczone przy pierwszych podejściach - ale się cieszęęęęęę
GRATULACJE!!!! super, że wszystko już z głowy
Kochana a co to Ty studiujesz, że studia to 9 semestrów?

Lick The Lollipop rzeczywiście ten rower w taką pogodę to szalone było Ja bym na pewno się połamała

Ja niedawno wróciłam. Właśnie wypiłam kawkę a zaraz siadam do magisterki

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora