Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cóż mam zribić?..;/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-27, 17:47   #1
summerka
Raczkowanie

cóż mam zribić?..;/

Cześć Wam...
mam problem z chłopakiem... znaczy 25 letnim mężczyzną.. jesteśmy razem 6 m-cy, współżyjemy od 5-4.. jakoś tak.. na początku wiadomo.. nieśmiało i wogóle w każdym bądz razie on NIGDY nie robił mi minety... (dodam ze on bardzo lubi jak zadowalam go oralnie - ja zresztą też to lubię..) na początku myślałam ze mu przejdzie.. ze to kwestia czasu, ale miesiąc temu zapytałam poprostu co jest nie tak.. przecież jestem atrakcyjną i czystą kobietą.. dbam o siebie wiec nie wiem w czym rzecz... to mój 4 partner a pozostali się to tego palili a ten nic...;/ on powiedział że poprostu nie lubi tego.. robił to moze 2-3 razy w zyciu i ze jakoś nie bardzo mu sie podoba... nie chciałam naciskać...
Tylko teraz mam problem... bo mi tego poprostu brakuje... a jakis czas temu On zaproponowal że "zmusi" się.. ze skoro ja chcę to oki...no ale jaką ja mam przyjemność z tego ze ktoś się zmusza... takiego czegoś nie chcę... i chybabym się źle czuła w trakcie... gdybym był świadoma ze on tego nie lubi... co ja mam zrobić.. nie mogę go zdradzić żeby rozładować swoje potrzeby...